Politie luistert Fortuna supporters af?

De politiestaat Nederland neemt nu akelige vormen aan. Elke dag komt er meer informatie naar boven van misbruik en ongeoorloofd optreden door de politie. Zaterdagmiddag bereikte uw webmaster het nieuws dat een jonge Fortuna fan die voor zijn ouders kaartjes voor de derby wedstrijd was gaan halen door 4 agenten in burger werd gearresteerd omdat hij naar zijn vader had ge-smst: ” dikke bommen haha” . De politie luitstert dus blijkbaar alle Fortuna Sittard Supporters af en dit willen we uitgezocht hebben. Dit gaat echt veel en veel te ver!

Kinderen, gezinnen, volwassen afluisteren en bespieden in hun prive leven, ze willekeurig slaan, omver draven met de paarden, naar puur willekeur oppakken. Dit kan ECHT niet!! In welke staat zijn we beland? Het zou jouw kind maar zijn dat onder het paard komt bij een voetbalwedstrijd en daarna in een rolstoel mag gaan zitten… het zou jou kind maar zijn dat je een grappig sms stuurt en die dan wordt opgepakt. Is het middel inmiddels niet veel en veel ernstiger als de kwaal geworden?

De FortunaSC gaat dan ook het contact zoeken met de jongen, dit verhaal verdient aandacht. Ook zouden we graag in contact komen met de twee meisjes. Daarnaast zullen we met advokaat Peter van Geelkerken om tafel gaan zitten om een collectief  (schade) juridisch traject te overwegen. In dat kader is het essentieel, mocht je later mee willen doen, dat je NU aangifte bij de politie doet en je getuigenissen, foto’s en filmpjes bewaard.

Auteur: Kiprich