Reminder: Belangrijke informatie uitwedstrijden!

De sportieve opmars van Fortuna Sittard heeft dit seizoen al meermaals gezorgd voor volle uitvakken, iets waar ook wij als vereniging super trots op zijn! Fortuna SC bestaat op dit moment 4,5 jaar en het aantal leden is dit seizoen explosief toegenomen: van een goede 400 naar een kleine 700 leden (inclusief onze jongste supporters). Zoals bekend krijgen leden van Fortuna SC voorrang bij het kopen voor tickets van uitwedstrijden. Nu Fortuna Sittard al zeker is van deelname aan de play offs, heeft Fortuna SC het volgende besluit genomen.

De voorrangsregeling voor leden van Fortuna SC blijft onveranderd, ook bij play-off wedstrijden en zelfs bij een eventuele kampioenswedstrijd (dromen mag). Het is echter niet uit te sluiten dat we in de play-offs tegen clubs spelen met maar een beperkte capaciteit in het uitvak (bijvoorbeeld Telstar). In dit soort gevallen is het aantal beschikbare kaarten kleiner dan ons huidige ledenbestand.

Om onze meest trouwe supporters enige mate van voordeel te laten behouden, zullen de supporters die na 31 januari 2018 nog lid worden van Fortuna SC gedurende het seizoen 2017-2018 geen gebruik meer kunnen maken van de voorrangsregeling bij uitwedstrijden. Deze leden zullen dan ook voor dit seizoen geen ledenpas meer ontvangen en bij aanvang van het seizoen 2018-2019 hun eerste ledenpas ontvangen.

Mocht je nog geen lid zijn, maar wel voorrang willen krijgen bij de kaartverkoop voor de resterende uitwedstrijden inclusief play-offs? Dan dien je dus uiterlijk 31 januari 2018 lid te worden van ons prachtige collectief. Alle informatie omtrent het lidmaatschap en het online inschrijfformulier kun je hier vinden! Let op: de prijs van het lidmaatschap verandert niet naar rato van het aantal verstreken maanden in een seizoen.

Bestuur Fortuna SC