Revanche op Doetichem!

Fortuna komt in de eerste play-off ronde dezelfde tegenstander tegen als in de play-offs aan het einde van het vorig seizoen. Toen was de Graafschap over twee wedstrijden de sterkere ploeg. Er is nu wel wat veranderd ten opzichte van de vorige keer. Zo raakte De Graafschap haar twee sterspelers Piotr Parzyszek en Anco Jansen kwijt. Fortuna Sittard staat er deze keer goed voor. Zij heeft een zeer goede tweede seizoenshelft achter de rug met het behalen van de play-offs als eindresultaat.

Ook steekt de ploeg van trainer Wil Boessen momenteel in vorm. Van de laatste zes wedstrijden werd er vier keer gewonnen en slechts twee keer gelijk gespeeld. Ook de ziekenboeg is bijna weer helemaal leeg zodat iedereen bij Fortuna klaar lijkt voor de grote revanche wedstrijd van aankomende maandag tegen De Graafschap.

De wedstrijd in het Offermans Joosten stadion begint al vroeg, namelijk om 18.45 uur. Fortuna Sittard wil graag één zo vol mogelijk stadion tegen De Graafschap en heeft daarom speciaal voor deze thuiswedstrijd de volgende aantrekkelijke acties voor verschillende groepen supporters op touw gezet. In tegenstelling tot de play-off wedstrijden na afloop van het vorig seizoen worden de prijzen nu niet verhoogd. Dit betekent dat voor de play-off wedstrijden voor mensen zonder seizoenkaart dezelfde prijzen worden gehanteerd als bij reguliere competitiewedstrijden. Alle seizoenkaarthouders krijgen voor alle play-off thuiswedstrijden 50% korting op de reguliere prijs van een entreekaart. Let op: korting wordt alleen verstrekt op vertoon van uw seizoenkaart. Omdat de wedstrijd vroeg begint, krijgen kinderen t/m 12 jaar gratis toegang tot deze 1e play-off thuiswedstrijd.

Aan” M!!!!

Bron; Fortuna Sittard