Ricky Geenen misschien terug ?

Ricky Geenen, de naam laat nog altijd bij veel fans een warm gevoel achter. De sympathieke rechtsback koost 2 seizoenen terug ervoor om te vertrekken bij Fortuna en zijn carriere verder te zetten in Duitsland, bij Hansa Rostock. Deze keuze pakte door diverse omstandigheden niet goed uit, waardoor hij dit seizoen zijn terugkeer naar de Nederlandse velden maakte, bij onze buren uit Maastricht.

De start was voortvarend, de Geleendenaar speelde goed, maar na de trainerswissel bij MVV (Exit “flitsen” Tiny, Ron Els erin) raakte hij zijn basisplaats kwijt. Na een gesprek op de club, besloot Geenen vandaag dan ook te vertrekken bij MVV en hoopt hij voor 31 januari een nieuwe club te vinden.

In het persbericht op L1 geeft hij aan dat hij een terugkeer naar Fortuna ziet zitten. “Fortuna is een club die in m’n hart zit. Ik heb daar 15 jaar rondgelopen. Wie weet is dat iets voor in de toekomst”, aldus Geenen. De fans zien het ook zitten, nu eens zien wat de club zelf beslist. Een feit is dat de immer hardwerkende Geenen altijd garant staat voor enkele doelpunten.

Bron: L1