Roy van Dijk eerste winnaar maandklassement!

Met het laatste fluitsignaal in velzen werd niet alleen een memorabele wedstrijd ten einde gebracht, ook betekende dit eindsignaal het einde van de maand september voor wat betreft het maandklassement van de Fortuna SC voetbalpoule !

Roy van Dijk mag zich vol trots de allereerste winnaar noemen van het maandklassement met in totaal 123 punten, waarmee hij de nummer twee David Schulpen (112) en nummer drie Sjir Schoenmakers (109) ruim voorblijft. Daar waar Sjir zijn koppositie de laatste speelronde niet wist vast te houden, steeg Roy maar liefst veertien plekken. Roy neemt daarmee direct 535 punten mee in het eindklassement. Wij feliciteren Roy dan ook van harte met de winst!

Gezien het feit dat Roy geen lid is van Fortuna SC, schuift de maandprijs automatisch door naar het hoogst gerangschikte lid en dat is nummer twee: David Schulpen. David stond op de voorlaatste speelronde al tweede en heeft zijn positie weten vast te houden. Wij feliciteren David dan ook met de vier gewonnen business seats! Vanuit Fortuna SC zal er contact met je worden opgenomen.

Vanaf de volgende speelronde wordt er weer gestreden om de maandprijs van oktober, die we binnekort bekend zullen maken. Daarnaast spelen we natuurlijk ook weer verder voor het eindklassement. Doe je mee aan de voetbalpoule en wil je meespelen om de prijzen? Word dan lid van Fortuna SC en geniet van alle voordelen die het lidmaatschap te beiden heeft: klik hier voor alle informatie en het online inschrijfformulier!