Speeldata promotie/degradatie Play-Offs

Zoals voor een ieder bekend gaat Fortuna Sittard in ieder geval de play-offs spelen voor promotie. Indien Fortuna eindigt bij de beste vier ploegen achter de kampioen – waarbij de Jong elftallen niet worden meegerekend – dan neemt Fortuna deel vanaf de halve finales, hetgeen betekent dat er pas in de finale tegen een eredivisieploeg wordt gespeeld (indien die ploeg zelf ook de halve finale overleeft). Eindigt fortuna buiten de beste vier ploegen achter de kampioen, dan moet fortuna in de eerste ronde instromen en in totaal zes wedstrijden spelen, waarbij er in de halve finale al een eredivisieploeg zal worden getroffen. Indien we tegen een eredivisieploeg spelen dan spelen we altijd de eerste wedstrijd thuis en de tweede wedstrijd uit. Indien we tegen een JL-ploeg spelen dan speelt de hoogstgeklasseerde ploeg altijd eerst uit en de tweede wedstrijd thuis. Om er nu al voor te zorgen dat je deze dagen kunt vrijhouden, volgen hieronder de speeldata:

Eerste ronde: dinsdag 1 mei en zaterdag 5 mei 2018

Halve finale: donderdag 10 mei (hemelvaart) en zondag 13 mei 2018

Finale: donderdag 17 mei en zondag 20 mei 2018

Je hoeft bovenstaande data echter niet zelf in je agenda te zetten, dat hebben wij al voor je gedaan! Het enige dat jij hoeft te doen, is de Fortuna Sittard kalender aan je eigen digitale agenda toe te voegen. Hierdoor heb je alle wedstrijden in één keer in je agenda staan en deze agenda wordt automatisch voor je bijgewerkt (nu en in de toekomst). In de agenda worden ook Fortuna SC gerelateerde events vermeld, zoals de tijdstippen van de kaartverkoop voor uitwedstrijden!

Om de Fortuna Sittard kalender toe te voegen, klik je hier (of klik op ‘Add to Calendar’). Al bijna 1000 supporters gingen je voor!