Sportzondag in de sportzone!

Lions speelt zondag 25 mei om 13.00 uur in een uitverkochte Topsporthal de beslissingswedstrijd om het Nederlands Kampioenschap tegen BEVO HC. Na afloop vindt er dezelfde dag nog een ander geweldig sportevenement plaats. Fortuna Sittard speelt om 19.00 uur een erewedstrijd tegen team Fernando Ricksen .  Met het team van Fernando Ricksen zullen een groot aantal (inter)nationale (oud) spelers meedoen. Zo zijn onder meer Ronald de Boer, Roy Makaay, Giovanni van Bronckhorst, Kiki Musampa, Michael Reiziger, Mark van Bommel, Shota Arveladze en Anatoli Tymoshuk van de partij.

Zoals jullie weten is de intentie uitgesproken tussen Fortuna Sittard en OCI-LIONS om samen te gaan tot een omnivereniging. Al eerder maakten veel Fortuna Sittard supporters succesvol gebruik van de acties van OCI-LIONS om met korting een thuiswedstrijd van de OCI-LIONS te bezoeken. OCI-LIONS biedt daarom de unieke mogelijkheid om voor een zeer voordelig tarief de erewedstrijd van Fernando Ricksen te bezoeken. OCI-LIONS supporters krijgen namelijk maar liefst 50% korting op het normale tarief voor deze wedstrijd.

Op vertoon van uw OCI-LIONS kaartje van de finalewedstrijd (25 mei) of uw seizoenkaart wordt bij de receptie van het Offermans Joosten stadion deze korting op het normale tarief verrekend (dus met korting: jeugd vanaf 2,50 euro en volwassenen vanaf 5,00 euro). Laat je OCI-LIONS kleding gewoon aan en laat zien dat je als OCI-LIONS supporter ook Fortuna Sittard en Fernando Ricksen een warm hart toedraagt.

Tot in het stadion!

Bron: http://www.limburglions.nl/nieuws/een_mooie_sportzondag_in_de_sportzone/