Update Fortuna Sittard Fanshop!

Woensdag 23 september zal de fanshop van Fortuna Sittard weer geopend zijn. De shop is open vanaf 15u tot 18.00. Nieuw in de fanshop is het trainingspak in de Marine blauwe kleur. Uiteraard zijn andere klassiekers ook nog steeds verkrijgbaar. Lees hier meer.

Openingstijden Fanshop Fortuna Sittard:

  • Woensdag 23 september 15.00 u tot 18.00 u.
  • Zaterdag 26 september 16.45 u tot aanvang wedstrijd 18.45 u Fortuna Sittard – AZ Alkmaar (tijdens wedstrijd en na afloop zal de shop gesloten blijven i.v.m. de Corona maatregelingen)

Het artikel van de week is het nieuwe trainingspak in de Marine blauwe kleur. 
Het betreft hier een hooded jacket met handige steekzakken en ritssluiting, Capuchon met verstelbaar plat koord (Alleen een aantrekkoord bij de maten S – 3XL vanwege veiligheid).  Het pak is optimaal ventilerend en vochtregulerend. De broek is ook in Marine blauwe kleur en heeft steekzakken met ritssluiting, een elastische boord, beenuiteinden met ritssluiting en speciale inzetten voor optimale flexibiliteit. Uiteraard is zowel het Jacket als de broek voorzien van het oranje Fortuna Sittard away logo

Prijs van het complete pak:

  • Kindermaten 128 t/m 164 a € 80,00 pst.
  • volwassenen maten S t/m 3XL a € 90,00 pst.

In de Polo Marine lijn is nu ook in maat XS beschikbaar, echter is deze enkel op bestelling verkrijgbaar. De fanshop kan deze na bestelling binnen een week bedrukt en wel aanleveren. Deze polo is standaard in de Fanshop leverbaar in de maten S t/m 3XL a € 35,00 pst.


Trainingspak  Grijze jacket met zwarte broek

Deze klassieker zal nog het hele seizoen verkrijgbaar zijn. Het betreft hier een hooded jacket met handige steekzakken en ritssluiting, Capuchon met verstelbaar plat koord (Alleen een aantrekkoord bij de maten S – 3XL vanwege veiligheid). Optimaal ventilerend en vochtregulerend. De broek in zwarte kleur heeft steekzakken met ritssluiting, een elastische boord, beenuiteinden met ritssluiting en speciale inzetten voor optimale flexibiliteit.  Uiteraard is zowel het Jacket als de broek voorzien van het geel/groene Fortuna Sittard logo.

Prijs van het complete pak:

  • Kindermaten 128 t/m 164 a € 80,00 pst.
  • volwassenen maten S t/m 3XL a € 90,00 pst.

Geef een reactie