(UPDATE) INFO: Sparta Rotterdam – Fortuna Sittard

Steun en help onze trots tijdens Sparta – Fortuna Sittard door deelname aan de actie ‘Vol uitvak’ en schreeuw onze jongens richting de vierde periode en een play-off plek!

Zoals iedereen die Fortuna Sittard een warm hart toedraagt wel zal weten zit onze trots in de financiële problemen. Voor de supporters van Fortuna Sittard een directe aanleiding om met verschillende acties geld te generen om te helpen onze club overeind te houden en van daaruit te gaan bouwen aan een stabiele toekomst. De binnengekomen middelen worden aangewend om certificaten van aandelen van de club te kopen. Inmiddels is er door de supporters, onder leiding van John van Bommel en Fortuna SC, al € 125.000,00 opgehaald waarvoor aandelen gekocht zullen worden zodra er € 900.000,00 op de derden rekening staan en de licentie bij de KNVB voor seizoen 2016 – 2017 behouden wordt. Een geweldig bedrag en een substantieel deel van het totaalbedrag waardoor de supporters wederom tonen een partij te zijn waar rekening mee gehouden moet worden en die er altijd staan voor hun club.

Wij zijn echter nog lang niet klaar! Mede dankzij Sparta Rotterdam en Busmaatschappij Hanneman de Toerist kunnen we een volgende actie presenteren;

We willen samen het uitvak voor de wedstrijd Sparta Rotterdam – Fortuna Sittard (650 plaatsen) zoveel mogelijk gaan vullen. Sparta stelt alle kaarten om niet ter beschikking aan Fortuna SC zodat de totale opbrengst van de kaartverkoop voor deze wedstrijd gebruikt kan worden voor het kopen van aandelen en dus Fortuna Sittard weer een stapje verder helpt in haar overlevingsstrijd.

Koop dus een kaartje voor deze wedstrijd of schrijf je in voor de busreis!

De commissie busreizen en kaartverkoop van het Fortuna Supporters Collectief organiseert, bij voldoende deelname, een niet-verplichte buscombi naar het uitduel van Fortuna Sittard tegen Sparta Rotterdam op vrijdag 18 maart 2016.

Inschrijven buscombi
Inschrijven voor de niet-verplichte buscombi is mogelijk door contact op te nemen met de buscommissie van het Fortuna Supporters Collectief via 06 – 38130110.

Kosten
De kosten voor de buscombi zijn € 25,- voor leden van het Fortuna Supporters Collectief. Niet-leden betalen € 30,-. De opbrengst van de kaarten en een groot deel van de busreis komt dus ten goede aan de aandeelcertificaten actie John van Bommel en Fortuna SC. LET OP: Er dient contant betaald te worden tijdens inschrijving! Betalen in de bus is niet mogelijk!

Vertrektijd bus
De bus vertrekt naar Rotterdam op vrijdag 18 maart 2016 om 16.30 uur vanaf de voorzijde van het Fortuna Sittard Stadion.

Meer informatie
Heeft u vragen of wenst u meer informatie over de busreis, neem dan gerust telefonisch contact op met de buscommissie van het Fortuna Supporters Collectief via 06 – 38130110. Zij beantwoorden uw vragen graag.

Aanschaf toegangskaarten
Wilt u met eigen vervoer naar deze wedstrijd? De toegangskaarten kunnen tijdens kantooruren van 09:00 tot 17:00 (vrijdag 18-03-2016 van 09:00 tot 16:00!) worden gekocht bij de administratie van Fortuna Sittard te Buchten (velden HBC’09). De toegangskaarten kosten € 10.00 per stuk en de opbrengst komt dus volledig ten goede aan de aandeelcertificaten actie John van Bommel en Fortuna SC.

Houdt er rekening mee dat er op de wedstrijddag geen losse kaarten verkrijgbaar zijn aan de kassa’s van het uitvak van het Kasteel. Er kunnen dus alleen kaarten gekocht worden in de voorverkoop.

Omwisselen
Er zal niet omgewisseld worden: iedereen is vrij om met de auto of het openbaar vervoer de wedstrijd te bezoeken!

Fortuna SC wil haar dank uitspreken naar Sparta Rotterdam en Hanneman de Toerist voor het mede mogelijk maken van deze mooie actie. Wij hopen op een goed gevuld uitvak in Rotterdam en roepen daarom iedereen op zijn of haar groen-gele hart te laten spreken en onze jongens te komen steunen in Rotterdam!

Update 17-03-2016

Laatste mogelijkheid  voor aankoop kaarten Sparta Rotterdam – Fortuna Sittard!

Op vrijdag 18-03-2016 tussen 9.00 u en 16.00 u is de laatste gelegenheid om kaarten te kopen voor de uitwedstrijd Sparta Rotterdam – Fortuna Sittard. Onze trots zal wederom massaal gesteund worden in Rotterdam, op het moment van schrijven zijn er bijna 250 kaarten verkocht!

Aangezien de gehele opbrengst van deze kaarten ten goede komt aan Fortuna Sittard hopen wij dat er ook morgen nog de nodige kaarten verkocht worden. Kaarten zijn nog te koop op kantoor van Fortuna Sittard op het Sportcentrum ’t Anker in Buchten. Kaarten kosten slechts 10,00 euro en er hoeft niet omgewisseld te worden. De bus is inmiddels nagenoeg vol.

Tot slot: even terug in de tijd. Seizoen 2010-2011, Sparta Rotterdam – Fortuna Sittard. Tot en met de 70ste minuut stond Fortuna met 3-1 achter, waarna Zarko Grabovac en Fabio Caracciolo een gelijkspel uit het vuur wisten te slepen. Tekenen we voor eenzelfde scenario?