Vertrek N’Koyi onbespreekbaar

Fortuna Sittard kende een mooi seizoen 2012-2013. Dan ook niet vreemd dat diverse spelers de aandacht trokken van ‘hogergeplaatste’ ploegen. Joeri Schroyen (GA Eagles) en Prince Rajcomar (VVV Venlo) vertrokken. Onze club wist daarentegen Ramon Voorn en Timothy Dreesen te behouden.

De (transfer) ogen afgelopen weken dan ook met name gericht op de spelers Ferhat Kaya, Fatih Turan en Prince N’Koyi. Twee weken voor de competitiestart wenst de technische staf een zekere duidelijkheid van haar spelers met doorlopende contracten.

Trainer Wil Boessen laat zich in niet mis te verstane woorden uit over spits Patrick N’Koyi: “Een vertrek van de spits is na het verkassen van Prince Rajcomar, onbespreekbaar!”.  Duidelijke taal.

Hoe serieus de Turkse belangstelling is voor Ferhat Kaya en Fatih Turan blijft ongewis. Het mogelijk grote geld uit Turkije blijft voor Fortuna Sittard aanlokkelijk.

Komende donderdag speelt Fortuna Sittard tegen het Belgische Geel. Een mooie tegenstander en dan zal ook duidelijk worden of Fortuna Sittard door wilt gaan met ‘proefspelers’ Rowin van Zaanen (linksbuiten), Tim Coremans (doelman) en Kevin Kis (linksback).

Auteur: Fortuna SC, Edgar Lucassen