We gaan beginnen!!!!!!!

Bij veel supporters staat aanstaande vrijdag 5 augustus rood omcirkeld in de agenda’s. Die avond trapt Fortuna Sittard met een langverwacht thuisduel tegen Achilles ’29 de nieuwe competitie af. Ook is het de start van de bouwvak, het begin van de vakantie voor velen. Om dat allemaal te vieren, organiseren Fortuna Sittard en het Supporterscollectief een bbq op het plein voor de hoofdingang. Uiteraard is iedereen welkom (ook de fans die geen vakantie hebben).

Vanaf 17.00 uur wordt het nieuwe seizoen gezamenlijk feestelijk ingeluid. Een dj brengt iedereen ongetwijfeld alvast in de juiste wedstrijdsfeer, en je kunt genieten van een drankje en allerlei lekkers van de bbq. Na de wedstrijd tegen Achilles ’29 gaan de festiviteiten op het plein gewoon door.

Bedrijven kunnen extra voordelig het duel tegen de Groesbekers bijwonen. Bij een minimale afname van tien tickets kosten deze slechts vijf euro per persoon. Als je geïntersseerd bent in het aanbod, neem dan contact op via mvo@fortunasittard.nl . Vermeld duidelijk de bedrijfsnaam en hoeveel kaarten je wil kopen.

Start het nieuwe seizoen dus eens lekker ouderwets, doe die strandslippers en je (nieuwe) fortuna shirt aan en kom allemaal naar de Summer Party. Fun gegarandeerd

“Sittard is on fire, your defence is terrified, Sittard is on fire Na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na…”