Weet Fortuna eindelijk weer buitenshuis te presteren?

Aanstaande zaterdag neemt ons Fortuna het op tegen Willem II. In een stampvol Koning Willem II stadion gaat Fortuna op jacht naar een goed resultaat. Het uitvak is met 600 Fortunezen uitverkocht. De thuistribunes zijn op het moment van schrijven ook zo goed als uitverkocht. Tegenstander Willem II staat op de negende plaats en staat bovendien in de bekerfinale. Een uitstekend seizoen dus voor de Tricolores. Voor de interlandweek won Willem II met 2-3 uit bij Feyenoord. Eerder dit seizoen speelde Fortuna en Willem II gelijk in een spectaculair duel (4-4).

 

[soccer-info id=’7′ type=’table’ /]

 

Willem II

Willem II zag in de winterstop topscoorder Sol vertrekken. Ook aanvaller Avdijaj heeft Willem II verlaten. Het probleemkind kan ook in Tilburg niet functioneren. Tegenover het vertrek van het duo Sol-Avdijaj staat de komst van Isak, Pavlidis en Vrousai. Verwachte opstelling Willem II: Wellenreuther, Lewis, Peters, Heerkens, Palacios; Anita, Tapia, Crowley; Vrousai, Isak, Pavlidis. 

Fortuna Sittard

Fortuna zal het moeten doen zonder de geschorste Heerings. Ook Koot, Dammers en Syhre ontbreken. Dianessy en Vlijter zijn beide op de weg terug, maar zullen naar verwachting geen deel uit maken van de wedstrijdselectie. Spits Stokkers is wel weer wedstrijdfit. De verwachting is dat de geblesseerde Heerings wordt vervangen door Ramirez. Een andere optie is dat MacIntosch centraal in de verdediging speelt, in dat geval zal Ciranni rechtsback spelen. Verwachte opstelling Fortuna Sittard: Koselev, MacIntosch/Ciranni, Ninaj, Ramirez/MacIntosch, Pinto; Smeets, Rodriquez, Diemers; Semedo, Novakovich, Lamprou.

Geef een reactie