Werkzaamheden stadion ( update 13/8 )

Update 11 juli

Vandaag wederom een aantal werkzaamheden verricht met hulp van Sven en Cor. Oude borden van Masita zijn afgepakt op Oost, de lege bordeswanden gereinigd, zodat we morgen deze in het nieuwe groen kunnen steken. Trappen op vak C zijn helemaal geelgroen gemaakt, aan de spelerstunnel is ook een begin gemaakt. Gepland dat dit morgen geheel afgemaakt gaat worden.

Nogmaals een woord van dank hier aan bedrijven die hier nagenoeg belangeloos aan mee helpen : www.verf-autolakken.nl voor alle verf en benodigheden en http://www.toyota-sittard.nl/ voor het beschikbaar stellen van een verrijdbare steiger. Tevens heeft http://www.milcon-lift.com/NL/ gezogd voor een gratis schaarlift, zodat we nog gemakkelijker en efficiënter op hoogte kunnen werken.

Cor Blonk is verder gegaan met poetswerk op van D, dat inmiddels voor 2/3 schoon is. Hier gaan nog stoeltjes vervangen worden de komende week en ook de trappen geelgroen gemaakt worden.

Sven heeft samen met ondergetekende alle oude reclameborden van onze oude kledingsponsor afgehaald, en de bordesmuren schoongespoten, zodat we morgen deze helemaal kunnen voorzien van een nieuwe groene laag verf (zoals op bovenstaande foto te zien is)

Tevens werd vandaag het gras gemaaid zodat dit nog sneller dicht kan gaan groeien, opdat we op de open dag een mooie, verse, egale grasmat hebben. Hiervoor is wel nog wat tijd vereist, maar het begint er langzaam op te lijken.

Wat en wie zoeken we nu nog ?

Mensen die ons komende week of morgen, zaterdag al een aantal uur kunnen helpen met de nodige karweitjes, zoals daar zijn de borden afpakken van de bordessen. Trappen verder verven, verder poetswerk en wellicht ook nog ander schilderwerk. Vele handen maken licht werk !!

Tevens op zoek naar een tweetal ervaren mensen die bereid zijn op vrijwillige basis de stoepen te herleggen aan de binnenkant van de stadionmuur.

Mail me maar op schorpioen_13@hotmail.com met je evt. beschikbaarheid.

Namens FortunaSC, Harald