Wervingsstunt voor Fortuna in de Parkstad

Vereende krachten ( waaronder Krekels metselbedrijf uit Kerkrade, 4planets.com uit Sittard, Patrick Dokter en het voltallige webmasterteam van Fortunahome.com) hebben een unieke wervingsactie weten neer te zetten. Middels enkele strategisch geplaatste ” joekels van PR borden ” worden de inwoners van de Parkstad opgeroepen om Vrijdag aanstaande de wedstrijd Fortuna Sittard tegen Fc Den Bosch te komen kijken. Middels de uitslagen van de twee thuisoverwinningen en de inspirerende slogan: ” Voor spektakel kom je naar de Westelijke Mijnstreek ” wordt het publiek uitgenodigd om naar een echte volksclub te komen kijken!

Fortunahome nodigt alle inwoners van de Parkstad daarnaast uit om in hun eigen omgeving naar de borden te kijken (tip: houdt de bushaltes goed in de gaten) en een fototje van het bord naar de redactie van Fortunahome te sturen ( fortunahome@hotmail.com of webmaster@fortunahome.com ) . Indien je dan ook nog een roda scc erbij stuurt zullen we onder de inzenders middels loting drie mensen een gratis kaart van Fortuna tegen Den Bosch doen toekomen. Fortuna supporters worden uiteraard ook uitgenodigd hun persoonlijke foto met een mooi PR bord door te zenden…laat maar komen en dan plaatsen we morgen (dinsdag) een prachtige update… Come on Fortuna!

Foto’s borden in Heerlen (Cramert, Heerlen> update om 09.uu di ochtend)

Fortunahome is zeer content met deze actie en wil nogmaals bedenker en hoofdsponsor Krekels en 4planets.com zeer danken voor hun bijdrage!

En nu ook landelijke bekendheid via FootballCulture.com !

Bron: Fortunahome.com