Wil jij Fortuna helpen met groeien?

Fortuna Sittard zoekt vrijwilligers

Fortuna Sittard is op veel fronten aan de weg aan het timmeren. De club is financieel op de goede weg en is door de KNVB ingedeeld in categorie twee. Ook ten aanzien van nieuwe spelers is al het nodige gebeurd. Iedereen gaat er vanuit dat we een mooi seizoen gaan beleven.

Fortuna Sittard wil komend seizoen de thuiswedstrijden van het eerste elftal goed onder de aandacht brengen van de voetbalsupporters in de regio. Voor het eerste sinds vele jaren zullen we met affiches elke thuiswedstrijd aankondigen.

Wij willen deze affiches graag ophangen in de regio. Bijvoorbeeld in winkels, de kantines van de amateurvoetbalclub, basisscholen etc. Elke wedstrijd willen we via 200 affiches het publiek bereiken.

Het zou fijn zijn als we de steun van de échte Fortuna fans krijgen om de affiches te verspreiden. Onze gedachten gaan er naar uit om de affiches op twee momenten in het seizoen te verspreiden. In het begin van de competitie en direct na de winterstop.

Mogen we ook op jouw ondersteuning rekenen? Meld je dan aub even via communicatie@fortunasittard.nl Vermeld je naam, mobiel telefoonnummer en mailadres, dan nemen we contact met je op. Geef ook aan waar je woonachtig bent, bijvoorbeeld welke wijk in Sittard/Geleen of welk dorp.

Fortuna Sittard zal ervoor zorgen dat iedereen die ons helpt bij de verspreiding op één moment in het seizoen in het zonnetje gezet wordt. Hoe we dat gaan doen, zullen we degene die ons helpen, overleggen.

Bron: Fortuna Sittard
gepubliceerd door Kiprich