Yessss, de Open Dag is coming!

Fortuna Supporters Collectief nadrukkelijk aanwezig op Open Dag Fortuna Sittard .

Op Zondag 2 Augustus vindt op het voorplein van het Fortuna Sittard Stadion de jaarlijkse Open Dag plaats. Het belooft een groot zonnig spektakel te worden mede doordat de Open Dag dit jaar samenvalt met het Ironman Evenement ( tweemaal komen de fietsende deelnemers door de Sportzone). Ook andere verenigingen die actief zijn in de Sportzone zullen zich aan het publiek presenteren. De Open Dag wordt afgesloten met een wedstrijd tussen Fortuna Sittard en de Koninklijke HFC in het stadion.

Het programma tijdens de Open Dag ziet er als volgt uit:

• 10.00 uur: Start Open Dag;
• 10.00 uur: Gritpresentatie Fitland;
• 10.30 uur: Piekdoorkomst Ironman;
• 11.00 uur: Dansoptreden;
• 12.45 uur: Interviews OCI Lions;
• 13.15 uur: Presentatie selectie Fortuna Sittard;
• 13.45 uur: KTM-band Crossroads;
• 15.30 uur: Einde festiviteiten voorterrein;
• 16.00 uur: Wedstrijd Fortuna Sittard – Koninklijke HFC.

Live muziek van diverse bands en een DJ maken het feest compleet. Spelers en trainers van Fortuna delen handtekeningen uit. Ook is er een braderie met een groot aantal stands van Fortuna Sittard en andere deelnemende verenigingen.

Uiteraard is ook het Fortuna Supporters Collectief prominent aanwezig. In diverse stands kunnen supporters die nog geen lid zijn van Fortuna SC zich inschrijven en lid worden van de grootste supportersvereniging van Fortuna Sittard en genieten van de vele voordelen die verbonden zijn aan het lidmaatschap.

Leden die de contributie jaarlijks contant willen betalen kunnen aan de stand hun lidmaatschap verlengen. Leden die Fortuna SC gemachtigd hebben om de contributie jaarlijks automatisch te incasseren verlengen daardoor automatisch hun lidmaatschap en kunnen op de Open Dag hun nieuwe ledenpasje afhalen.

Uiteraard kunnen ook jonge supporters zich inschrijven als Fortunior-lid en ontvangen een kleine attentie.

Onze sfeergroep TGV zorgt ervoor dat al onze stands prachtig geelgroen aangekleed zijn en organiseren een banner workshop. Supporters kunnen onder begeleiding van TGV een eigen vlag maken. Leden van Fortuna SC kunnen deze vlag (incl. stokken) kosteloos mee naar huis nemen. Niet leden moeten wij een kleine bijdrage in de kosten vragen.

Een tweetal grote sponsoren van Fortuna SC te weten Jamin Sittard en Jelti Darts zijn met een eigen stand prominent aanwezig. Een bezoek aan deze stands is meer dan de moeite waard!

Kortom, een fantastisch programma en zoals het er nu naar uitziet zijn de weersomstandigheden uitstekend. Niets staat een bezoek dan ook in de weg! Let wel, de verkeerssituatie is als gevolg van het Ironman Evenement gedurende de Open Dag aangepast. Om de auto te kunnen parkeren in de buurt van het stadion dient u de borden te volgen. Parkeerplaats P2 en de garage onder het stadion zijn bereikbaar.

Fortuna SC
Kiprich