3 augustus Open dag Fortuna Sittard

Het seizoen 2014-2015 staat weer voor de deur en Fortuna Sittard is samen met o.a. FortunaSC druk aan de slag om van de jaarlijkse Open Dag, die op zondag 3 augustus 2014 zal plaatsvinden, een groot succes te maken. FortunaSC heeft een grote inbreng in de organisatie van de Open Dag, die in onze beleving tot doel moet hebben om alle supporters met een groengeel hart op een ongedwongen en feestelijke manier kennis te laten maken met de club.

Wij willen dit jaar de ruimte aan de voorzijde van het stadion inrichten als een groot “Fanplein” met veel kraampjes en activiteiten en attracties voor jong en oud. Het Fortuna Supporters Collectief zal bijvoorbeeld aanwezig zijn met kraampjes waar informatie e.d. te krijgen is over algemene zaken betreffende onze vereniging( aanmelding nieuwe leden, ledenpasjes, e.d.), onze sfeergroep TGV, het Fortuna Museum, de Fortunaveiling van ons bestuurslid John van Bommel, het FortunaSC Magazine en Radio FortunaSC.

Maar er zijn nog veel en veel meer kraampjes aanwezig! Op dit “Fanplein” komt een podium te staan waarop de presentatie zal plaatsvinden van de spelers van Fortuna Sittard ,Jong Fortuna Sittard en Fortuna Sittard Dames. Daarnaast zal er ook het nieuwe wedstrijdtenue gepresenteerd worden op dit podium.

Aan het einde van de Open Dag zal er een wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Jong Fortuna Sittard gespeeld worden in het stadion. Het programma ziet er( onder voorbehoud) als volgt uit:

12.00 uur start opendag
13.00 uur presentatie spelers Fortuna Sittard, jong Fortuna Sittard, Fortuna Sittard Dames 1 en Dames 2 en direct aansluitend presentatie van het nieuwe wedstrijdtenue,
14.00 uur spelers en speelsters mengen zich onder de fans en andere belangstellenden voor het maken van foto’s en het uitdelen van handtekeningen. In de tussentijd is er muziek op het podium.
15.00 uur wedstrijd Fortuna Sittard – Jong Fortuna Sittard in het stadion.
17.00 uur einde opendag en opruimen van Fanplein

​Zonder vrijwilligers is het niet mogelijk deze Open Dag te laten slagen. Wij hebben voor allerlei taken vrijwilligers nodig. Wil je meehelpen om van deze Open Dag een groot succes te maken, meldt je dan aan als vrijwilliger. Dit kan door een eenvoudig mailtje te sturen naar info@fortunasc.nl

Natuurlijk ontvangt iedereen die zich opgeeft als vrijwilliger een reactie met nadere informatie. Alvast hartelijk dank voor jullie bijdrage.

Namens de organisatie Open Dag Fortuna Sittard, Bestuur Fortuna Supporters Collectief