Aflevering 4 Fortuna SC TV

In deze 4e uitzending spat de Fortuna Sittard passie van je beeldscherm af. Presentatoren Arno en Maurice hebben twee cult reportages gemaakt met veel enthousiaste fans en oververhitte spelers in de hoofdrol. Daarnaast komen in deze uitzending weer aantal mooie vaste items terug. Hoogtepunt van deze uitzending gaat de technische analyse en live discussie met Lars Peeters worden. Waar staat Fortuna Sittard en op wie moeten we gaan letten komend seizoen? Beleef het mee..met Fortuna SC TV

Presentatoren Arno en Maurice hebben twee cult reportages gemaakt met MVP 2019-2020 Alexei Koselev en een ‘knoertgoeie fandocu’ over de Route 68, met veel enthousiaste fans en oververhitte spelers in de hoofdrol. Daarnaast komen in deze uitzending weer een aantal mooie vaste items terug, zoals het Fortuna Museum, enkele ingezonden filmpjes en natuurlijk de fanshop catwalk.

Hoogtepunt van deze uitzending gaat de technische analyse en live discussie met Lars Peeters worden. Lars Peeters is naast Fortuna Sittard fan van het eerste uur ook een product van onze jeugdopleiding. Naast vele jaren ervaring als voetballer op een hoog niveau -bij Fortuna Sittard, VVS, GSV’28 en Caesar- heeft onze nieuwe analist ook als trainer ervaring opgedaan bij VVS als assistent van oud Fortuna Sittard trainer René Eijer. Daarnaast heeft hij gewerkt voor de jeugd van VVS, Scharn en Fortuna Sittard en is Lars nu trainer van VV Zwentibold. Hij heeft dus de perfecte achtergrond voor een stevige discussie te kunnen leiden over de Fortuna Sittard selectie.

Waar staat Fortuna Sittard en op wie moeten we gaan letten komend seizoen? Hoe kijkt onze analist naar de nieuwe aanwinsten en hoe schat hij onze kansen in de nieuwe competitie in? Kunnen we dit jaar wat eerder bij onze directe concurrenten weglopen of blijft het gewoon weer even spannend als altijd?  Een belangrijke graadmeter is hierbij de oefenwedstrijd tegen VVV – Venlo, en uiteraard gaat ook deze wedstrijd dus voor beschouwd worden.

Deze unieke editie van Fortuna SC Tv zal Woensdag 26 augustus om 18.30 uur via de Social media kanalen van Fortuna SC (Youtube en Facebook) -geheel gratis en voor iedereen toegankelijk- worden uitgezonden. De geplande eindtijd is 19.30.  Beleef het mee..met Fortuna SC TV

Geef een reactie