Alternatief instapmoment busreis RKC

Fortuna SC heeft, samen met de politie Sittard, de lokale driehoek in Waalwijk zover gekregen om een tweede opstappunt te mogen organiseren voor supporters die vanuit het noorden komen. Dit instapmoment zal plaatsvinden in Nederweert bij het AC Restaurant langs de A2.

VOORWAARDE:

Het instapmoment in Nederweert is echt uitsluitend bedoeld voor de supporters die op geen enkele wijze kunnen instappen bij het Fortuna Stadion. We hadden graag iedereen in Nederweert laten instappen, maar indien we meer dan 50 mensen (één bus) in Nederweert laten instappen, dan ontstaan er in Nederweert mogelijk problemen met de beschikbare parkeergelegenheid aldaar en kunnen supporters hun auto niet kwijt. Desalniettemin verzoeken we alle supporters echt met klem om alles in het werk te stellen om gewoon bij het Fortuna Stadion te kunnen instappen aanstaande maandag. Het is wat Fortuna SC betreft nu een kwestie van supporters onderling: hoe meer supporters alles in het werk stellen om bij het Fortuna Stadion te kunnen instappen, hoe meer ‘noordelijke’ supporters wij tegemoet kunnen komen die eerder dachten met de auto naar Waalwijk af te kunnen reizen en nu als gevolg van de buscombi moeten afhaken. Het is voor ons helaas niet mogelijk om te controleren of iedereen daadwerkelijk ‘een geldige reden heeft’, dus we vertrouwen erop dat supporters elkaar dit onderling gunnen en zich alleen aanmelden als het echt niet anders kan!

Indien jij van mening bent dat je in aanmerking komt voor een plek in deze bus, dan dien je je aan te melden via info@fortunasc.nl en daarbij je naam door te geven en aan te geven of je al één of meerdere omwisselbiljetten hebt gekocht. Aanmelden is mogelijk tot en met aanstaande vrijdag 12:00 uu r . De personen die zich aanmelden krijgen hier vrijdag in de loop van de middag een bevestiging van en kunnen zaterdag – dus niet donderdag – hun kaarten komen betalen en komen afhalen.

De betreffende bus zal in de laatste cluster worden ingedeeld en ongeveer een half uur na het vertrek van de laatste cluster bij het stadion in Nederweert aankomen. Ter indicatie: we verwachten dat de laatste cluster rond 17:45 zal vertrekken. Houdt onze website echter in de gaten voor de definitieve vertrektijden!

Meer info over de buscombi naar RKC kun je vinden door hier te klikken!

Bestuur Fortuna SC