Beschamend verlies tegen FC Oss : 4-0

Stop svp met dit voetbal!

Voetbal is een volkssport. Voetbal kijken overstijgt elke hobby in deze wereld. Winnen en verliezen, ja huilen en lachen. Het balletje net wel, of net niet over de lijn bepaalt een hele week het humor op het werk, privé, je nachtrust, genoegen en welbehagen in het leven.

Verliezen van FC Volendam, FC Dordrecht valt na meer dan een decennia ellende goed te praten. Voor een Fortuna Sittard supporter pijnlijk, dat wel. Europees voetbal, hofleverancier van Oranje. De tijden van vroeger krijg je niet meer terug. Verliezen van een Telstar, FC Emmen, Achilles29, Almere City of een FC Oss is echter onacceptabel. Hopeloze ploegen die niks hebben te zoeken in het betaalde voetbal.

Met dit gegeven in het achterhoofd is het seizoen 2015-2016 nu al een verloren seizoen. Het is helemaal niks en dat is nog zwak uitgedrukt. Als je dan in Oktober op een vrijdagavond in Oss tegen de plaatselijke FC mag aantreden mag je een vernietigende overwinning verwachten, Nee, eisen!

Met deze trainer (Peter van Vossen) win je echter niet eens van een gemiddelde Topklasser. Geen wonder dat de 9 de wedstrijd deze competitie wederom werd verloren. Geen enkele bezieling. Geen tactiek, niks! Deze keer met 4-0, tegen FC Oss dus voor de duidelijkheid. Je kunt er lang en breed over lullen maar Peter van Vossen is simpelweg niet geschikt als trainer. Ooit begenadigd speler, nu het lachertje van het BVO gilde. Deze ellende moet stoppen. Het lachertje is fatsoenlijk uitgedrukt.

Superlatieven komen te kort: onacceptabel en de boodschap van de laatste die-hards van Sittard-Geleen duidelijk: stop met deze wijze van voetballen! Een stuk stront doet het nog beter dan Peter van Vossen.

Voor de statistici onder ons de opstelling enzo. Niemand die het iets boeit, maar toch.

Kaya

Mares – De Regt – Janssen – Schroyen

Ospitaliere – Ter Borgh – Loen – Briels

Hutten – Lekesiz

Reservespelers: Daniels, Mert, Moro (45), Vankan, Dengering, Roumen, T.Janssen (58)

Helaas, weer verloren. Peter van Vossen straalt met peuk in zijn bek wel rust uit. Niks aan het handje dus. Het bestuur van Fortuna Sittard ligt op apegapen en mist financiële daadkracht om in te grijpen. Waar dit gaat eindigen? Stop svp met voetbal! Van Vossen OPROTTEN, niet vandaag maar gisteren!

Namens Fortuna SC, Linford.