BREAKING: Fortuna SC leden mogen gratis naar Museum

De Fortuna SC is fervent voorstander van het Fortuna Museum welke gelegen is op de eerste verdieping van het Fortuna Sittard stadion. Weinig Limburgse clubs hebben zo’n rijke historie zo prachtig uitgestald als de geel-groene club uit de westelijke mijnstreek. Het bewaken en verder ontwikkelen van ons cultuur goed is een van onze doelstellingen en dus heeft de officiële supportersvereniging -namens de leden-  naast een schenking van 2.500 euro het museum ook een significante starterslening gegeven.

Maar daar stokt de samenwerking uiteraard niet mee. Vanaf nu kunnen Fortuna SC leden -op vertoon van hun ledenpasje en ID- dit seizoen gratis naar het Fortuna museum, zo vaak en zo lang als jullie willen! Daarmee stopt het goede nieuws niet, want met ingang van de derby tegen VVV  kan iedere fan van Fortuna Sittard op wedstrijddagen het museum bezoeken. Dit geldt voor iedereen, waar je ook zit: op de hoofdtribune, op Ricksen, Oost of Zuid.

Het museum opent anderhalf uur vóór het eerste fluitsignaal, kom dus op tijd en geniet van de mooie historie van onze club.

Entreekaarten voor het museum worden bij de hoofdingang van het stadion verkocht. De plek waar dat gebeurt is duidelijk zichtbaar. Als borg laat je de seizoenkaart/e-ticket of het Fortuna SC ledenpasje achter bij de entree. Na het museumbezoek krijg je de borg terug.

Geef een reactie