Bustijden naar Derby “beschamend”

De politiek en de politie voorop  lijkt geen kans ombenut te willen laten om de hondstrouwe supporters van Fortuna Sittard verder te kleineren, te irriteren en de zin te ontnemen de Limburgse derby te bezoeken.  Burgemeester van Som ( klik hier voor talrijke  voorbeelden van zijn minachting voor de maatschappij) ) lachte op L1 de Fortuna fans publiekelijk uit toen die protesteerden tegen de uniek-in-nl-zijnde ID regeling (inleveren van kopie paspoort). “Dan gaan ze toch lekker naar de bioscoop hier naar de overkant”. Een advies wat menig Fortuna Sittard fan inmiddels in de oren heeft geknoopt. Een dagje markt te Heerlen of Kerkrade past in diezelfde uitnodiging mogen wij aannemen. Dank-Bitte.

Voor diegene die ondanks alle belemmeringen nog willen gaan, en natuurlijk willen wij Fortuna Sittard zien !), is er echter een volgende truc bedacht, de supporters twee uur van te voren in een leeg en koud stadion opsluiten. Slim he. Voor de fans is het buigen of barsten. Het is of de uitnodiging van de burgemeester accepteren om naar andere entertainment in de gemeente Parkstad te gaan, of je volgt de tijden zoals door de polite doorgegeven.

Bij deze de vertrektijden voor zondag.
Cluster 1 (bus 1 t/m 4)vertrekt om 12.00 uur – aankomst 12.35 uur
Cluster 2 (bus 5, 6 en 7) vertrekt om 12.30 uur – aankomst 13.05 uur
Cluster 3 (bus 8 t/m 11) vertrekt om 13.00 uur – aankomst 13.35 uur

Parkeren kan op P2. De bussen zullen niet zoals normaal voor het stadion maar bij parkeerplaats P2 opstellen en vertrekken!!!!!!

Danke…Bitte..pff

webmaster Kiprich