C3M verliest, Beloften winnen op valreep

C3M verliest ruim van ST SVE/GVCG/Limbricht C1

De jongste Fortuna-speelsters hebben zaterdag in Guttecoven met ruime cijfers verloren. Fortuna kon vooral in het begin aardig meekomen met de thuisploeg maar kon niet voorkomen dat na de 1-1 van Bo Paulussen de score snel opliep voor de fysiek veel sterkere jongens. Uitslag; 9-1.

Beloften winnen in blessuretijd van DAW

De beloften hebben zondag ook hun derde competitiewedstrijd gewonnen. In een wedstrijd die van beide kanten bijzonder slecht was kwam Fortuna na een uur spelen nog ongelukkig op achterstand dankzij een eigen goal van Chayenne Corstjens. Fortuna zocht na de achterstand meer de aanval om nog een punt te redden. Doordat er slordig met het balbezit en de kansen werd omgesprongen zou het tot de 88e minuut duren voordat de gelijkmaker op het scorebord stond. Mariëlle Janssen kon van dichtbij raak schieten. Diep in de blessuretijd zorgde Jill Vusschers dat de Fortunezen toch met de volle buit naar huis gingen, ook al verdiende de wedstrijd eigenlijk geen winnaar.

Foto’s: Jori Knops