Clubman Kevin Hofland ontslagen!

Kevin Hofland is ontslagen als trainer van Fortuna Sittard. De coach wordt verantwoordelijk gehouden voor de slechte resultaten bij de Sittardenaren en kreeg woensdagochtend het nieuws dat Fortuna de samenwerking met hem per direct beëindigd.

“Dit is extreem pijnlijk, zoveel is duidelijk. Zeker gezien het feit dat we elkaar al zo lang kennen en ik enorm veel respect voor Kevin heb. Hij is een kind van de club en heeft een belangrijke rol gespeeld in onze promotie naar de Eredivisie”, zegt voorzitter Isitan Gün op de website van Fortun, “maar in het voetbal moet je soms handelen in het belang van de club waarbij emoties dan even van ondergeschikt belang zijn
Van rancune is geen sprake bij Hofland. „Nee, totaal niet. Ik heb hier als speler en als trainer een prachtige kans gekregen. Ik blijf supporter van de club. Fortuna is mijn club en blijft ook altijd in mijn hart zitten. Ik heb ze hier ook gezegd; mocht je me ooit nodig hebben dan kun je altijd bellen.”
Waarschijnlijk gaat de nieuwe trainer een Nederlander worden, er . zijn een aantal kandidaten. Fortuna Sittard hoopt over een paar dagen meer nieuws te kunnen brengen”

Geef een reactie