Dames 2 ongeslagen kampioen!!

Beloften met overmacht kampioen!

De beloften zijn zondag een wedstrijd voor het einde kampioen geworden. De beloften zelf hadden weinig problemen met het pakken van de 3 punten in Gemert. Al na 27 seconden stond de 0-1 op het scorebord dankzij Gaby Mevissen. Ondanks een paar prima kansen bleef het lang bij 0-1, tot de 45e toen Caroliena Wolters de voorsprong verdubbelde. Omdat concurrent RKVVL/Polaris 20 minuten (30 minuten eerder begonnen) voor het einde met 2-0 achterstond, uitslag 5-0, was het na de rust slechts wachten op het eindsignaal! Dat het in Gemert ondertussen 0-6 werd was slechts voor de statistieken. Dankzij de winst van de beloften en het verlies van de Maastrichtse concurrenten was het tweede kampioenschap in twee jaar een feit! Een titel die met overduidelijke cijfers gepakt is! Met een doelsaldo van maar liefst +102 (117 voor, 15 tegen) en geen enkele verliespartij is de favorietenrol meer dan waar gemaakt!

Namens FortunaSC; van harte gefeliciteerd met de fantastische prestatie en veel succes in de eerste klasse!

De tweede helft werd door de bank benut om alvast de nodige slingers op te hangen!