Dames Fortuna Sittard winnen met 2-3 van SteDoCo

Het vrouwenteam van Fortuna Sittard kende een moeizame start in de competitie. De voormalig kampioenen van de Topklasse (RKTSV) spelen dit seizoen onder de vlag van Fortuna Sittard. De dames ervaren wekelijks de last van deze naamsbekendheid. Vergelijk het met Ajax, als de Godenzonen op bezoek komen loop je een stap extra.

De eerste 5 competitiewedstrijden werden verloren maar onze dames hebben zich inmiddels ingesteld op de extra tegenstand. Elke week zullen aanvoerdster Vera Wanrooy en haar dames moeten pieken. Met de steun van onze eigen 12de man (de N-Side) ligt de competitie 2012-2013 nog open.

Dit weekend speelden onze dames in Zuid-Holland tegen SteDeCo. Gesteund door 10tallen luidruchtige Fortuna Sittard fans werd er gewonnen met 2-3. Twee overwinningen op rij! Voor u een fotoverslag van deze wedstrijd. Onze dank uiteraard aan Janko Knops die inmiddels -net als onze dames- werkt aan een heldenstatus binnen onze BVO.

Nawoord: FortunaHome is niet geheel ongevoelig voor het aanstekelijke spel van onze dames. We proberen wekelijks een verslagje te brengen van het treffen van onze meiden. Uiteraard mag een voorstelrondje niet ontbreken. Voor nu, gefeliciteerd en op naar ‘3 op een rij’!

Bron: FortunaHome, Home of True Support!