Marieke Vanwersch – Glynis Vromen – Mayke Ploemen – Charlotte Schings
Nadine Hanssen – Vera Wanrooij – Nikki Janssen
Colette van Aalst – Shirley Kocacinar – Maisam Wehbe (45′ Madelon Dohmen)

Doelpunten:
22′ 0-1: Shanon Molleman
29′ 0-2: Bouchra Moudou
40′ 0-3: Eline Keet
50′ 0-4: Shanon Molleman
57′ 0-5: Eline Keet
88′ 0-6: Fresia Cousiño

Onze dames hebben zaterdag slechte zaken gedaan in de thuiswedstrijd tegen Wartburgia. Fortuna begon sterk aan de wedstrijd en zette de Amsterdammers vanaf de aftrap vast op eigen helft, wat leidde tot diverse goede schietkansen voor de thuisploeg. Gezien het spelbeeld was het eigenlijk wachten op de 1-0 maar tegen de verhoudingen in viel de openingstreffer aan de andere kant van het veld. Ondanks de tegenslag bleef Fortuna de aanval zoeken maar wederom viel de goal aan foute kant van het veld. Toen nog voor rust ook nog de 0-3 viel was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld.
In de tweede helft volgde ongeveer hetzelfde spelbeeld. Fortuna voetbalde lang niet slecht en creëerde zich kansen, maar Warburgia sprong bijzonder efficiënt om met hun kansen waardoor er na anderhalf uur voetbal een geflatteerde 0-6 op het scorebord stond.

Foto’s: Janko en Jori Knops