De Derby beleven we Samen!

Op zondag 2 april om 14.30 staat de leuke derby tegen MVV Maastricht op het programma. Op deze Site hebben jullie al diverse  pre-views kunnen zien en het wordt langzaam tijd voor het echte werk. Dat begint natuurlijk met het bezoeken van de laatste training ( zie hier onze oproep ) en daarna kan onze “Sunday” gaan beginnen.

Breakfast en Pre-Party: 11 uur @ Fan Home
Op het moment van schrijven weten we officieel nog niet waar en wanneer de bussen gaan vertrekken (of bij stadion of bij Ned car), maar wat die ook moge zijn, een stevige “Spek mit Ei”, een lekkere pint en het gezelschap van je mede fans zal altijd helpen om met de wedstrijd kriebels om te gaan. Muziek en oude voetbabeelden doen de rest. Isitan Gun heeft onze uitnodiging om aanwezig te zijn direct en met veel verve geaccepeerd en zal dus ook vanaf 11 uur in het Fan Home (ingang hoofdgebouw stadion) aanwezig zijn!

Vertrek van de bussen nog enkele vraagtekens.
Wat we inmiddels vrij zeker weten is dat de 10 bussen in drie kolonnes (van 3 bussen) zullen vertrekken (te beginnen bij nummer 1). nadere informatie volgt nog, wel is zeker dat Isitan gun deze wedstrijd als fan zal beleven en hij zal dus in een van de bussen meerijden en gaan staan in het uitvak. top!

Overwinnings party!? (na afloop)
We willen niet te arrogant klinken. Een overwinning tegen Mvv is ondanks de statistieken geen “kat-in-’t-bakkie”. Daar zal echt voor geknokt moeten worden en een dosis geluk is altijd welkom. Mochten we nu met de steun van de 12e man die overwinning uit Maastricht wegslepen dan zal de Fortuna Sc een overwinnings party in het Home organiseren. Iedereen is welkom en uiteraard hebben we de spelers en staff gevraagd of ze bij een overwinning mee willen doen in de geel-groene extase. Het antwoord daarop weten we zaterdagochtend.  Voor alle zekerheid, alleen bij een overwinning zal het Home na afloop open gaan.

We verwachten in de komende dagen meer updates, dus blijf deze pagina volgen voor het laatste supporters nieuws.

Bron: Fortuna SC