De voetbal tafel (maandag 27 sept): Waar staat Fortuna Sittard?

Dat is de vraag die vele fans bezig houdt. Gelukkig is er daarvoor het praat programma van Fortuna-SC: de voetbal tafel met dit keer oud Fortuna speler Bart Meulenberg als gast aan de tafel. Samen met de presentatoren Maurice en Lars zijn de actualiteiten, prestaties en gebeurtenissen op en rondom het veld in een amicale, maar professionele sfeer besproken. Kijk hier voor de uitzending!

De voetbal tafel gast: Bart Meulenberg
Op maandag 27 september a.s. (19.30 uur)  was de tweede voetbaltafel met Fortunees Bart Meulenberg. Voor de jongere fans, Bart Meulenberg speelde tussen 1991 en 1998 en van 2002 tot 2004  zeer verdienstelijk voor de Geel-Groenen en is dit  jaar al voor het 6 seizoen (!) trainer van de Genhoutse 2e klasse GSV’28 waarmee hij de afgelopen periode mooie resultaten wist te bereiken. Een echte sportman met kennis van voetbal.

Fortuna Sittard heeft inmiddels 6 wedstrijden erop zitten. De kop is er van af en de eerste conclusie is dat we een moeizame opening hebben door blessures en een minder fitte en iets te kleine selectie. Niettemin zijn er in de helft van de wedstrijden punten gepakt en staan er 5 mooie puntjes achter de Geel-Groenen.  Met Bart Meulenberg blikten we terug op de resultaten van Fortuna Sittard tegen Heerenveen, Ajax en Vitesse en richtte we daarbij ook een blik op de stand en de toekomst . Uiteraard passeerden ook andere sportieve onderwerpen de revue, zoals de status van het elftal en de mogelijke speelstijlen.

Naast het gesprek aan de ronde tafel presenteren we unieke sfeer,- en wedstrijd beelden van de recente afgelopen wedstrijden, inclusief uitvak-emoties en reacties van spelers na de wedstrijd.  De uitzending is daarna (net als alle vorige edities) gewoon weer terug te zien via het Youtube kanaal van Fortuna sc tv.

Presentatoren Maurice Nohlmans en Lars Peeters hebben er dan ook erg veel zin in om tijdens deze live uitzending er een boeiend en prettig gesprek van te maken.  Kijken dus!

 

Geef een reactie