Denk en help actief mee voor nieuwe Supporters initiatieven

Welk idee / initiatief zouden jullie graag samen met Fortuna SC gaan opzetten? Wij vragen jullie hulp om te komen met nieuwe activiteiten, artikelen, feestjes en alle andere ideeën/initiatieven en deze samen met ons tot een succes te maken

Afgelopen seizoen was in vele opzichten voor Fortuna SC een succesvol seizoen. Naast de promotie naar de Eredivisie met een prachtig promotiefeest, de vaak druk bezochte uitwedstrijden en busreizen, hebben we samen met jullie een veelvoud aan activiteiten georganiseerd voor onze leden: pre- en afterparty’s in het supportershome en op het fanplein, deelname aan de grote optocht van Sittard met als thema ’50 jaar Fortuna Sittard’, het Fortuna FIFA gaming toernooi, Eredivisie beertasting in het Hophuys, een sinterklaas en paasactiviteit voor onze Fortuniors, 50 jaar Fortuna Sittard eerbetoon op 1 juli middernacht, Zittesj Goud uitgifte en onze Fortuna SC vrijwilligers barbecue als seizoensafsluiting.  Zo maar enkele voorbeelden uit een veel groter aantal  fantastische Fortuna momenten.

Nu onze leden aan zet!
Welk idee / initiatief zouden jullie graag samen met Fortuna SC gaan opzetten? Wij vragen jullie hulp om te komen met nieuwe activiteiten, artikelen, feestjes en alle andere ideeën/initiatieven en deze samen met ons tot een succes te maken! Heb je bijvoorbeeld een idee om de sfeer in het stadion te verhogen, het stadion verder aan te kleden, een idee voor een activiteit die we kunnen organiseren voor onze leden of iets dat wij onze leden kunnen bieden om het lidmaatschap nog aantrekkelijker te maken? Laat ons je idee/initiatief weten en wellicht gaan we samen met jou aan de slag!

Via onderstaande link kun je jouw idee opgeven en wij zullen de leukste, origineelste, beste en meeste groen-gele ideeën de kans geven om te worden gepresenteerd op de algemene ledenvergadering (oktober 2018) aan de leden. Uiteraard zullen alle leden weer worden betrokken bij de uiteindelijke keuze voor het beste idee/de beste initiatieven in de vorm van het (al dan niet digitaal) uitbrengen van een stem, zodat we uitvoering kunnen geven aan één of meerdere breed gedragen initiatieven.

De link naar het digitale invulformulier:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScJ3Nf5OvQs64x6SLfzwF6O8gq62dPv4R5lOPN__luAfcCxsg/viewform

Geef een reactie