Einde voetbalpoule seizoen 2019-2020

Met het abrupte einde van het voetbalseizoen, is ook de voetbalpoule abrupt ten einde gekomen. Het maandklassement was goed en wel een speelronde onderweg toen de eerste afgelastingen plaatsvonden. Anderhalve maand later besloot de KNVB het seizoen definitief te staken.

Ondanks dat de voetbalpoule abrupt is stopgezet, willen we toch de winnaar uitroepen van de Fortuna SC voetbalpoule 2019-2020: Ronald Bos! Met een comfortabele voorsprong van 37 punten op de nummer twee, Martijn Withoot en 88 punten op de nummer drie, Ralph Jacobs, mag Ronald zich terecht de echte kenner noemen. De top drie steekt er dit jaar met kop en schouders bovenuit en we willen jullie allen dan ook hartelijk feliciteren!

Omdat Ronald  geen lid is van Fortuna SC, schuiven de te verdelen prijzen op naar de drie hoogst geplaatste leden van Fortuna SC

Als ’top 3′ van het eindklassement verzekeren de heren zich van een jaar lang gratis lidmaatschap van Fortuna SC. Daarnaast ontvangt Martijn het nieuwe Fortuna Fanshirt en ontvangen Ralph en Ramon Perez Cruz (als derde hoogst geplaatste lid van Fortuna SC) de casual Fortuna Sittard sjaal. Beide artikelen zijn uiteraard verkrijgbaar in de Fanshop!

We hopen ook volgend seizoen, voor het derde seizoen op rij, een voetbalpoule te kunnen organiseren en jullie hier de komende tijd over de informeren!

Geef een reactie