fans de dupe van chaos: 2-2

Onderstaande foto’s een eerste impressie uit het uitvak.

Foto’s: P. Dokter

Naar verluidt staan er omstreeks 20:15 nog tientallen supporters  voor een dichte poort. John Leinaerts weigert echter een helpende hand toe te steken en laat de supporters in de kou staan. Schande John. Misschien tijd om te stoppen?

In de 17e minuut komt Fortuna op een 0-1 voorsporong. Helaas weet ben niet wie gescoord heeft maar ok. Het is 0-1 🙂

Webmaster MDD kan de mails van de dokter niet meer bijhouden. Shakie hinkt en gaat eruit. Schroyen komt er in… voor hoe lang Wim?

Schroyen staat 3 seconden in het veld en het is weer 1-1. Niet dat hij er wat aan kan doen maar toch vervelend dat het weer gelijk is. De Dokter heeft de 1-1 gemist. Waarschijnlijk nog de polonaise om het stadion aan het lopen na de 0-1. Weet iemand waar hij is?

“En dao geit r drinne, oh nae toch neit” de bekende woorden van Ben. Blijkbaar een mooie kans gemist zo’n 10 minuten voor het einde van de eerste helft.

We gaan rusten met een 1-1 stand.

Zojuist wederom de bevestiging ontvangen dat een aantal supporters niet zijn toegelaten in het uitvak. Wil Meijers is persoonlijk de verhitte gemoederen komen bedaren in het uitvak.

Voorzet van stolte kan niet tot doelpunt worden verwerkt door Scheelen en Hoessen. Volgens ben had het 1-2 moeten zijn maar helaas…

De muziek op L1 wordt onderbroken doot het bekende melodietje. Danny Hoessen scoort de 1-2. “En dat is verdeind”, zegt Ben

Ben looft de supporters. Op de maat zingen met een dikke Trom.

En het is alweer 2-2 geworden uit een corner. Wederom een tegendoelpunt uit een standaardsituatie.

Indirecte vrije trap voor Helmond op 6 meter van de goal van Wintjens wordt met kunst en vliegwerk uit het doel gehouden. Het levert echter wel een gevaarlijke helmond corner op. Ook deze wordt gepareerd door de Fortuna defensie. Ben krijgt bijna een hartaanval.

Helmond krijgt een penalty door Wintjens gestopt wordt. Klasse Danny. 1 punt lijkt het maximaal haalbare vanavond. Nog 4 minuten officiele speeltijd.

Het is 2-2 gebleven en het eerste punt in een uitwedstrijd is binnen.