“Fernando” is uit!

Gisteren kreeg Fernando Ricksen zijn eerste glossy, genaamd ‘FERNANDO’ uitgereikt door een emotionele Willem van Hanegem. Ook vriend en oud teamgenoot Arthur Numan was er om Fernando te feliciteren en werd naar voren gehaald om een anekdote te vertellen. Het magazine staat boordevol interviews en columns van bekende Nederlanders. Iedereen heeft belangeloos meegewerkt, waardoor het een prachtig magazine is geworden.

We feliciteren Fernando met zijn prachtige magazine en hij neemt alle tijd voor een praatje. Daarnaast laat hij vol trots foto’s zien van zijn mooie dochter, Isabella, als we vragen hoe het met zijn gezin is. Ondanks deze ziekte geniet Fernando intens van alle mooie dingen die hij mag meemaken en wordt hij nog steeds, zoals het hoort, als een held ontvangen. Zo heeft hij een druk programma en is hij vandaag in Glasgow, terwijl hij morgen weer aanwezig is tegen Jong PSV, waarna hij dit weekend ook nog Sporting Heerlen, de club van zijn broer Pedro, bezoekt.

Zijn prachtige magazine, dat overigens 180 pagina’s telt, is nu voor €7.50 euro te koop. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar Stichting ALS.

Lieve Fernando, héél veel succes met alles en we hopen vrijdag de drie punten aan je op te dragen. No Surrender!

Dieuwertje Mangeng 15-10-2015