Fortuna 2 dagen in beeld bij V&D

Afgelopen zaterdag en zondag presenteerde Fortuna Sittard zich wederom aan de buitenwacht door een stand te plaatsen bij het Prijzencircus van V&D. Naast lotenverkoop voor de jubileumloterij was er ook de mogelijkheid om lid te worden van Fortuna SC of van de Fortuniors. Mascotte Fortunior was zelf ook aanwezig, naast een groot aantal selectiespelers, die de mogelijkheid boden aan supporters, een foto met hun te maken.

Een extra woord van dank aan de vrijwilligers die hun of haar vrije zaterdagmiddag of zondagmiddag opofferden en Fortuna weer hebben gepromoot. Pauline en Cor Blonk, Wim Jeurissen, Sacha Marchal, Felix Kamps, John van Bommel en ondergetekende. Daarnaast een bijzonder woord van dank aan Silvana Loi, die twee middagen zich de moeite nam (en bestand tegen de hitte moest zijn) om in de huid van mascotte Fortunior te kruipen en zodoende veel belangstelling trok van de diverse kids in en bij V&D.

Vanuit Fortuna kregen we dan uiteindelijk ook medewerking en was een behoorlijk deel van de selectie aanwezig. Op zaterdag waren dat Bob Vankan, Dennis Dengering en Zlatko Zejnilovic. Op zondag kwamen Robert van de Weert, Seku Conneh, Jordy ter Borgh, Andrew Marveggio, Elroy Pappot en Jasper Waalkens langs. Mannen, ook jullie bedankt voor jullie aanwezigheid !! Ook voorzitter Martin Masset kwam zaterdag even langs.

Helaas viel de verwachte drukte (volgens V&D op voorhand) toch ietwat tegen, Desalnietemin hebben we ons geamuseerd en waren ook de reacties over het algemeen positief, maar vooral ook zeer realistisch.

Zaterdag

Zlatko, Bob en Dennis met mascotte Silvana / Fortunior

Jeugd wilde maar wat graag op de foto

Zondag

​

Andrew, Seku en Jordy met hun fans

Voor het hoogtepunt van dit weekend, althans voor mij persoonlijk, zorgde fan Erik uit Voerendaal. Hij nam, naast zijn vrouw en andere kids ook zijn 10 weken oude zoon mee, gekleed in een prachtig Fortunapakje en liet dit signeren door de spelers. Tevens stuurde hij nog een foto door waarin blijkt hoe de opvoeding van deze kleine spruit gaat plaatsvinden…GROENGEEL !

Mama leert me ABC, Papa leert me FSC…..mét handtekening van Andrew Marveggio…..Jasper Waalkens en Elroy Pappot zouden nog later op de dag volgen ! TOP !

🙂

Tevens maakte Erik zich meteen lid van ons collectief. Erik, bedankt en prachtig om te zien dat Fortuna ook in jullie omgeving leeft.

​

FortunaSC, Harald