Fortuna is kweekvijver voor succes

Stefan Thesker (Hoffenheim), Joeri Schroyen (GA Eagles), Ruud Boymans (NEC) of Danny Hoesen (Ajax). Voorbeelden van spelers die op jonge leeftijd voor Fortuna Sittard uitkwamen en inmiddels doorbreken in de hoogste divisies van Europa. Henrik Ojamaa is onze laatste trots. Pools kampioen Lech Poznan weet de voormalig Fortunees weg te plukken bij het Schotse Motherwell.

Fortuna Sittard blijkt al jaren een kweekvijver voor Europese (top)competities. Niet alleen voor de Nederlandse Eredivisie zo blijkt vandaag uit de transfer van Henrik Ojamaa; Motherwell to Lech Poznan.

Het blijft als Fortuna Sittard supporter mooi om te zien hoe de voormalig talenten zich ontwikkelen. Henrik, veel succes in Polen kerel. Bent u ook zo benieuwd naar wie het volgende talent zal zijn welke in de kweekvijver van Fortuna Sittard zal belanden? Het Fortuna Supporters Collectief in ieder geval wel. We zullen er dan ook alles aan doen om u zo snel als mogelijk te informeren over (mogelijke) nieuwe aanwinsten.

Heeft u een serieuze tip? Dan stuur deze door naar webmaster@fortunasc.nl en vergeet uiteraard niet lid te worden van Nederlands nieuwste supporterswebpagina.

Nawoord: Henrik Ojamaa (20-05-1991) speelde 12 competitiewedstrijden voor Fortuna Sittard.

Auteur: Edgar Lucassen