Teaser FSC-Tv afl 12: Vooruitkijken naar de toekomst!

In deze 12e uitzending spat de Fortuna Sittard passie weer van je scherm. Presentatoren Arno en Maurice zijn samen met hun gasten op zoek naar wat dit mooie seizoen nog te bieden heeft. Overheerst de trots en de berusting… of zit er nog meer in het vat voor Fortuna Sittard?

Zijn er nog mogelijkheden voor play-offs? welke spelers moeten knokken voor een contract? Die prangende vragen liggen oa midden op de enige echte Limburgse prof voetbaltafel waar dit keer, naast de haar scherpe analyse van Lars, niemand minder dan de spits van het kampioenselftal (1995) Robert van der Weert de gast aan de tafel is.

 

Tijdens interviews met de enthousiaste spelers Semedo (jubilaris) en Tirpan delen zij hun eigen beleving hierover en geeft Semedo de kijkers een persoonlijke kook tip. Of die net zo snel bereid is als de rappe buitenspeler zelf is? Kijken maar!

Hoe gaat Fortuna Sittard de loyaliteit van de duizenden seizoenkaarthouders, van een groot “dank je wel”  voorzien? En nog veel meer van dit soort supporters-vragen zullen door Nick Verheijen (marketing & communicatie Manager Fortuna Sittard)  beantwoord worden.

Oud Fortuna Sittard (jeugd) speler Bo Breukers vertelt over zijn carrière en werkzaamheden bij Fortuna en de vraag is .. kan hij nog een balletje trappen?

Tot slot verloten we ook nog de door Ben Rienstra gesigneerde bal! Dit alles in een sfeer van Sittardse humor, geel-groene passie en eigen geschoten wedstrijdbeelden.

Genoeg om naar uit te kijken!

Deze unieke editie van Fortuna SC Tv zal vanaf Woensdag 21 april om 19.30 uur via de Social media kanalen van Fortuna SC (Youtube en Facebook) te bezien zijn. TIP: Abonneer je op ons Fortuna SC TV Youtube kanaal en mis helemaal niks van deze uitzending  en de extra lange items die daarna zullen worden toegevoegd!

 

Beleef het mee..met Fortuna SC TV

Geef een reactie