Fortuna speelt gelijk tegen Turks kampioen: 3-3

Fortuna Sittard heeft de derde oefenwedstrijd van het trainingskamp in Turkije tegen de Turkse topclub Besiktas met 3-3 gelijk gespeeld. De Turkse kampioen kwam na een klein half uur spelen op voorsprong door een doelpunt van Sedat Sahintürk. Maar testspeler Lisandro Semedo van Fortuna kon de stand enkele minuten later alweer gelijk trekken.

In de tweede helft was het nieuwkomer André Vidigal van Fortuna die de Sittardenaren na ruim een uur spelen zelfs even op een 1-2 voorsprong bracht. Maar de vreugde was van korte duur. Atiba Hutchinson scoorde kort daarop al de gelijkmaker. En Caner Erkin werkte even later de derde treffer voor Besiktas in de touwen. Met nog enkele minuten te gaan was het middenvelder Jorrit Smeets die de eer redde voor Fortuna en met de 3-3 de eindstand op het scorebord zetten.

Bron: dagblad de limburger