Fortuna test proefspelers en wint van Jong Roda

Fortuna Sittard heeft een geheim oefenduel tegen Jong Roda met 4-0 gewonnen. De doelpunten werden gemaakt door Van Hout, Stokkers, De Regt en Dianessy. Voor een uitgebreid wedstrijdverslag klik hier . De oefenwedstrijd gaf Sunday Oliseh de kans om twee proefspelers aan het werk te zien:

Ajdin Mujagic (spits): 19 jarige Bosnische jeugdinternational. Staat tot eind juni onder contract bij Zeljeznicar. De spits maakte dit seizoen enkele invalbeurten op het hoogste niveau van Bosnië, hierin trof hij twee keer doel. Ajdin kan ook op de flanken uit de voeten. Ajdin is 1 meter 90 en wordt omgeschreven als een fysiek sterke speler.

Lisandro Pedro Varela Semedo (buitenspeler): 21 jarige Portugees. Ook hij is na dit seizoen transfervrij. Momenteel staat hij onder contract bij AEZ Zakakiou, dat uitkomt op het hoogste niveau van Cyprus. In vijftien wedstrijden trof Lisandro één keer doel. Hij doorliep zijn jeugdopleiding bij de Portugese topclub Sporting Lissabon. Voor hij de stap naar Zakakiou maakte, kwam Semedo uit voor Reading U23.