Fotoverslag van Telstar – Fortuna Sittard = 2-0

Na een zwaar bevochten punt thuis tegen Helmond Sport en een geflatteerde nederlaag uit bij GA Eagles was het zaak voor Fortuna Sittard om uit in Velsen een goed resultaat te behalen. Winst tegen het laaggeklasseerde Telstar zou een terugkeer naar de subtop betekenen van de Jupiler League.

Binnen 17 minuten kon deze droom echter opgeborgen worden naast de vele andere teleurstellingen die ook dit seizoen weer een schaduw werpen over het sportieve aspect. Thuisploeg Telstar scoorde middels van Essen en Matusiwa: 2-0 en de wedstrijd na een dik kwartier eigenlijk al op slot.

Fortuna Sittard begon deze wedstrijd in onderstaande basiself, opvallend de afwezigheid van Kevin Diaz ter faveure van Prince Rajcomar.

Kaya

Turan – Dreesen – Janssen – Schroyen

Voorn – Cevik – Briels

Khalouta – Rajcomar – N’Koyi

De vroege openingstreffers bleken voldoende om de ruststand te bepalen. Na een dik uur spelen het teken voor onze trainer om de snelle Gevaro Nepomuceno te brengen voor Aziz Khalouta. Onze jongens vielen in de 2 de helft ‘naar hartenlust’ aan, maar miste simpelweg enig geluk, dan wel precisie.

De nederlaag in Velsen komt hard aan want een geweldige droomstart lijkt geen vervolg te krijgen. In de voetbalwereld is echter alles veranderlijk. Komende maandag spelen we een uitwedstrijd tegen FC Emmen dat vrijdagavond met 4-3 verloor van Helmond Sport.

Uw MVP stemmen van deze wedstrijd kunt u mailen naar fortunahome@hotmail.com o.v.v. MVP Telstar-FSC. Voor een bijgewerkte Top 100 klikt u hier .

Foto’s van de wedstrijd Telstar – Fortuna Sittard zijn genomen door onze fotograaf Janko Knops.(volgen op zaterdag).

Prettig weekend, en maandag nieuwe ronde…..nieuwe kansen op een overwinning.

Bron: fortunahomefotograaf Janko Knops