Even voorstellen: Annika Pluimen en bekerwedstrijd

Mijn naam is Annika Pluijmen, 32 jaar woon samen met Patrick in Landgraaf en samen hebben we een zoontje Tidde.
Ik ben werkzaam bij MOVEROVITA, dat is een praktijk voor fysiotherapie.
Ik voetbal vanaf mijn 8e jaar bij achtereenvolgens: RKVV Heilust, RKTSV, RODA JC , wederom RKTSV en nu Fortuna Sittard. Naast veldvoetbal voetbal ik ook in de zaal bij FSG. Daar komen we uit in de eredivisie.
Buiten alle kampioenschappen en promoties die ik heb meegemaakt tijdens al die jaren dat ik voetbal is het Landskampioenschap van vorig seizoen toch  het allermooiste. Eigenlijk jammer dat we toen nog niet bij Fortuna speelden want met onze super supporters was ons feestje nog veel leuker geweest!! Ook de landstitels die we in de zaal behaald hebben waren super.

Wedstrijd Fortuna – Ado:

Over de wedstrijd kunnen we kort zijn, die was eigenlijk na 22 minuten al beslist. Twee corners en een communicatiefout achterin zorgden ervoor dat er al snel 0-3 op het scorebord stond. In de 36e minuut stelt Liv Aerts daar een schot vanaf links tegenover maar haar schot gaat slechts over de kruising. Na rust scoort ADO wederom 3x uit een standaardsituatie ( 2 corners en een vrije trap) en weet nog  1 goal te scoren uit een eigen opgezette aanval. Eindstand 0-7. Een wedstrijd om heel snel te vergeten. Ons nu maar richten op een zo hoog mogelijke eindrangschikking in de Topklasse!

Nawoord: ondanks het verlies, zijn de laatste woorden nog niet gesproken over deze wedstrijd. De sfeerreportage wordt druk, gebroederlijk aan gesleuteld door Janko en Jori en zal waarschijnlijk morgenvroeg in alle glorie te aanschouwen zijn.

Bron: Annika Pluimen en fotografie van Janko Knops