Gezocht: Vaandeldragers voor sfeerproject: Passie en Trots vereist!

Passende in de doelstellingen van Limburgs snelst groeiende vereniging; het Fortuna Supporters Collectief, is het supportersplatform van Fortuna Sittard actief bezig om de sfeer in ons stadion naar een nog hoger plan te krijgen.

Insiders weten dat er momenteel een enorm sfeerproject loopt, waar alle fans tijdens de Open Dag een inkijkje over zullen krijgen. Mochten er (daarna) fans zijn die willen helpen, mail gerust naar info@fortunasc.nl.

Toch is het niet dit project waarvoor de Fortuna SC je aandacht vraagt.  Fortuna Sittard is ism Fortuna SC begonnen met het verder verbeteren van de sfeer bij de spelersopkomst. Dat is vaak het moment waarop de wedstrijdspanning zich uit in een storm van geluid en ambiance. Het is dus ook het moment om dat spanningsmoment te optimaliseren, de wachtende spelers een extra boost te geven en om Tv kijkend Nederland te laten zien waar het “zitterd” publiek voor staat.

Onderdeel van deze vernieuwde opkomst is dat we vier trotse vaandeldragers met grote Fortuna Sittard (fan) vlaggen voor de fanatieke fan-tribunes op het veld willen gaan zetten.  Het zijn als het ware de eerste rij  fans die de Sittardse trots en passie uitdragen. Een belangrijke en ook eervolle taak!  We willen graag met een vaste pool van 8 kandidaten werken, waarbij die 8 in onderlinge afstemming afspreken wie er bij welke thuiswedstrijd op het veld zal staan

De 4 grote vlaggen worden uiteraard geregeld, inclusief een opslagplaats. Ook zal er een (standaard) veldbetredingspasje op naam worden geregeld. De vaandeldragers dienen volwassen te zijn die vrijwel altijd thuis erbij zijn en die sterk genoeg zijn om de vlag een dikke tien minuten te kunnen hanteren.  Een kwartier voor aanvang dien je klaar te staan om het veld te betreden, na de opkomst kun je de vlag snel inleveren en weer op je eigen vertrouwde stekkie gaan staan of zitten.

Ben je oud en sterk genoeg en heb jij de passie en trots om in pool-verband de fanscène nog verder op te zwepen? Dan zijn wij naar jou op zoek!  Mail voor 5 augustus je opgave (incl. je contact gegevens) naar info@fortunasittard.nl  en vermeld daar bij het onderwerp: “Sfeer vaandeldrager”. Er zal dan contact met je worden opgenomen om de verdere stappen af te spreken.

SAMEN STRIJDEN VOOR ONZE HELDEN!

Geef een reactie