Griekse deadline-day versterking voor Fortuna

Het Griekse talent Lazaros Lamprou (20) komt op huurbasis over van het Griekse PAOK. Lamprou kan op beide vleugels uit de voeten. Volgens technisch directeur Mustafa Aztopal heeft de jonge Griek aanbiedingen van meerdere club gekregen, maar heeft hij met zijn hart en zijn hoofd voor Fortuna gekozen.

Lamprou is verheugd voor Fortuna te gaan spelen:  “Ik ben echt superblij met de kans die Fortuna me geeft. Daar wil ik ze oprecht voor bedanken. Nu kan ik op het hoogste niveau in Nederland laten zien wat ik kan. Ik ga er alles aan doen om er een mooi seizoen van te maken. Voor de club, voor het team, voor de fans en voor mezelf.”

Lamprou doorliep de jeugdopleiding van de Griekse grootmacht Panathinaikos. Dat leverde hem begin 2014 zijn eerste profcontract op. Zijn debuut in de hoofdmacht maakte hij begin 2015. In september 2016 koos de jonge Griek voor de overstap naar Iraklis om een aantal maanden later (januari 2017) alweer te worden ingelijfd door PAOK FC. Die club verhuurde het talent voor rest van het seizoen aan Panionios met wie hij uitkwam in de Europa League.  Als jeugdinternational kwam Lamprou vele malen uit voor Griekenland Onder 16 tot en met 19 en Onder 21.

Bron: fortunasittard.nl

4 thoughts on “Griekse deadline-day versterking voor Fortuna

 1. Ik begin me wel langzaamaan af te vragen wat we allemaal moeten met die zogenoemde talenten die ergens een keer op een blauwe maandag in een vertegenwoordigend jeugdelftal gespeeld hebben. Spelers die de kar trekken hebben we bijna niet en over de gehele breedte hebben we een vrij gammel elftal bij elkaar geraapt dat nauwelijks eredivisiewaardig is. Geen schande trouwens, gezien wij de laagste begroting hebben samen met Emmen.
  Komt Bandez trouwens niet meer?

  1. Welke kartrekker hadden we in augustus 2017 eigenlijk? Toen was het ook maar een jong onervaren elftal zonder scorend vermogen. Daar zijn mensen gedurende het seizoen opgestaan met als gevolg promotie. Gaat met deze groep ook gebeuren. Voor de middenvelders en 2/3e van de aanval durf ik mijn hand in het vuur te steken.

 2. Ben benieuwd naar alweer een “talent”..
  Hopelijk gaan we niet ondersneeuwen met al die “talenten” die toch eigenlijk niet eredivisie waardig zijn.
  We hopen er maar het beste van.

  Soms is het erg dubbel. Men wilt graag ervaren jongens erbij maar ondertussen wilt men ook dat Perr nog jaar word gehuurd..
  Volgens mij toch ook een onervaren speler vwb hoogste niveau.

  Gaan de nieuwe aanwinsten meteen meedoen zaterdag..of gaat dat weer 2 maanden duren voordat er vergunning of iets dergelijks is geregeld?

Geef een antwoord