Het weerzien van Heerings met zijn oude club

De oud-speler van FC Utrecht staat komend weekend oog in oog met de club waar het voor hem allemaal begon.

Kai Heerings, Amsterdammer,  tekende in 2017  voor twee jaar in Sittard. De 1,91 meter lange verdediger stond van 2010 tot en met 2015 onder contract bij FC Utrecht. Voor de club uit de Domstad werkte hij 69 duels af in de eredivisie.

De oud-speler van FC Utrecht staat komend weekend oog in oog met de club waar het voor hem allemaal begon.

”Ik ben voor een halfjaar naar Cambuur gegaan”, blikt Heerings terug bij FC Utrecht TV.  ”Daarna een halfjaar Helmond, Sankt Pölten, Homburg. Na Homburg ben ik bij Fortuna gekomen. Ik ben graag in Nederland, maar je weet het nooit hè.”

Dat Heerings nu bij Fortuna in de basis staat, heeft volgens hem ook met geluk te maken. ”Ik heb het er nog wel eens over met andere jongens van mijn lichting, die een andere weg zijn ingeslagen. Die zeggen van: ‘Je hebt ook wel een beetje geluk.’ Dat heb je ook wel eens een beetje nodig denk ik.”

Hoewel Heerings vertrok bij Utrecht, had hij graag langer gebleven in de Domstad. ”Om eerlijk te zijn wel. Als je zo terugkijkt, daar ben ik heel eerlijk in, dan had ik wel langer willen blijven. Op dat moment dacht ik heel anders, nu ben ik wat ouder en heb ik wat meer meegemaakt. Dan kan je best zeggen dat het jammer is dat ik daar niet wat langer ben gebleven

© 2018 Utrechtfans.nl

Geef een reactie