INFO: FC Emmen – Fortuna Sittard

De buscommissie van het Fortuna Supporters Collectief organiseert , bij voldoende deelname , een niet-verplichte buscombi naar het – laatste uitduel van Fortuna Sittard tegen FC Emmen op vrijdag 29 april 2016 om 20:00

Inschrijven buscombi .

Inschrijven voor de buscombi is mogelijk door contact op te nemen met de buscommissie van Fortuna SC via 06 – 38130110.

Kosten
De kosten voor de buscombi bedragen € 32,- voor leden van het Fortuna Supporters Collectief . Niet-leden betalen € 37,-. LET OP: er dient contant betaald te worden tijdens inschrijving , betalen in de bus is niet mogelijk !

Vertrektijd bus
De bus vertrekt naar Emmen op vrijdag 29 april 2016 om 15:30 uur vanaf de voorzijde van het Fortuna Sittard Stadion .

Meer informatie
Heeft u vragen of wenst u meer informatie over de busreis , neem dan gerust telefonisch contact op met de buscommissie van het Fortuna Supporters Collectief via 06 – 38130110. Zij beantwoorden uw vragen graag .

Eigen vervoer
Wilt u de laatste wedstrijd van het seizoen 2015-2016 op eigen gelegenheid bezoeken? Dan kunt u een entreekaart kopen aan de kassa van het uitvak, er geldt namelijk geen enkele restrictie rondom deze wedstrijd!

Fortuna SC wil de plaatselijke lokale driehoek bedanken voor het feit dat wij deze wedstrijd wederom zonder restricties mogen bezoeken, iets dat steeds meer een uniekum blijkt in Nederland. Wij hopen dan ook dat onze supporters hier massaal gebruik van zullen maken!