INFO: FC Volendam – Fortuna Sittard

De buscommissie van het Fortuna Supporters Collectief organiseert een buscombi naar het uitduel van Fortuna Sittard tegen FC Volendam op vrijdag 2 december 2016.

Inschrijven buscombi

Het is niet langer mogelijk je in te schrijven voor de busreis; de busreis vindt doorgang!

Kosten

​ De kosten voor leden van Fortuna SC bedragen € 30,00, niet- leden betalen €€35,00. Gelieve contant te betalen tijdens de inschrijving!

Vertrektijd bus
De bus vertrekt naar Volendam op vrijdag 2 december 2016 om 16:00 uur vanaf de voorzijde van het Fortuna Sittard Stadion.

Meer informatie
Heeft u vragen of wenst u meer informatie over de busreis , neem dan gerust telefonisch contact op met de buscommissie van het Fortuna Supporters Collectief via 06 – 38130110. Zij beantwoorden uw vragen graag.

Autocombi

Tot en met donderdagavond 20:00 uur kunnen er omwisselbiljetten worden verkregen bij Wilsport te Sittard à € 7,50 per stuk.

Omwisselen:
De omwisselbiljetten dienen op de wedstrijddag omgewisseld te worden voor een toegangskaart voor de wedstrijd. Dit omwisselen zal tussen 17.30 u en 18.00 u plaatsvinden bij Parkeerplaats de Lucht Oost langs de A2 tussen Den Bosch en Utrecht .

Naast het kopen van toegangskaarten is het, zoals eerder reeds gecommuniceerd, ook mogelijk om in te schrijven voor de bus combi naar deze wedstrijd. Onze jongens zitten momenteel in een moeilijke periode en hebben de steun van de trouwe supporters hard nodig. Schrijf je dus in voor de busreis of koop een omwisselbiljet en steun de ploeg ook in Volendam weer als vanouds. Samen zullen we de weg omhoog vinden met onze trots!

Klik hier voor de aanrijroute die gevolgd dient te worden en klik hier voor de locatie van de parkeerplaatsen aan de Schoolstraat in Volendam.

Klik hier om deze wedstrijd direct in je agenda te zetten!