Live radio ? Helmond Sport tegen Fortuna Sittard

Bij het schrijven van dit stukje is er nog geen zekerheid of de uitzending door kan gaan. Kreeg donderdag avond ! een berichtje van de Spotstream dat e.e.a. veranderd is en dat deze gegevens nog moeten worden aangevraagd (inmiddels per mail gedaan) en dan moeten we nog aanpassingen doen aan de icoontjes. We doen ons best om dit nog op tijd rond te krijgen. Mocht je desondanks niet kunnen luisteren, laat het ons dan ff weten. Zullen dan het weekend alles proberen in orde te krijgen voor de wedstrijd tegen FC Eindhoven van a.s. maandag.

Na de verliesbeurt tegen MVV zijn onze mannen er natuurlijk dubbel op gebrand om nu toch de eerste uitwedstrijd van dit seizoen te winnen. Zal niet makkelijk zijn tegen dit Helmond Sport dat dit seizoen goed meedraaid in de hogere regionen van de JL en er voor de 2de periode ook goed voorstaan.

Mocht alles dus goed gaan, beginnen we onze uitzending rond half 8 met muziek, praatjes, prognoses en de opstellingen van beide teams. Voor aanvang het clublied en vanaf de aftrap verzorgen Ger IJpeij en Mervyn van Leeuwen het live-verslag van de wedstrijd.

Klik voor het volgen op een van de onderstaande icoontjes. Veel luisterplezier.

Namens Radio Fortuna SC, Ger “roepie-roepie” IJpeij

Windows Media Player

iTunes

Winamp

Real Player

VLC

Quicktime

Mobiele kanalen:

iPhone

Android