Info NAC-uit: 507 Fortunezen naar Breda

Meer dan 500 Fortunezen nemen zondag de moeite de kraker tegen NAC bij te wonen. Kaarten voor het uitvak waren tot donderdagmiddag 17.00 uur verkrijgbaar; er een aanschaffen is dus niet meer mogelijk.

Voor de tweehonderddertig Fortunezen die met de autocombi naar Breda afreizen is het belangrijk te weten dat zondagmiddag vanaf 13.00 uur tickets in de bussluis van het uitvak omgewisseld kunnen worden. Voor busreizigers is de vertrektijd van belang. Dat is in dit geval 12.00 uur aan de voorzijde van het Fortuna Sittard Stadion. Aanvang van de wedstrijd is 14.30 uur. Fans die mee naar Breda gaan verdienen vier loyaltypunten.

Waar kunnen supporters terecht met vragen?
Fortuna Sittard werkt hard aan de verbetering van het kaartverkoopsysteem, maar helaas kunnen de (in het begin vele) problemen niet allemaal tegelijkertijd worden aangepakt. Mochten zich problemen hebben voorgedaan met betrekking de kaartverkoop: meld dit dan bij de club zodat deze issues bij een volgend verkoopmoment van kaarten opgelost zijn.

Fortuna SC is verantwoordelijk voor de gang van zaken rondom de busreis, uiteraard met uitzondering van de verkoop van de bustickets. Indien je hier vragen over hebt, kun je je wenden tot Fortuna SC via buscomite@fortunasc.nl.

LET OP: uit de tickets die je ontvangt blijkt kennelijk niet altijd in welke bus je zit. Indien je hier vragen over hebt, dien je je toch te wenden tot Fortuna Sittard aangezien dit probleem gerelateerd is aan de kaartverkoop van de busreis.

Geef een reactie