Info over lidmaatschap, categorieën en clubcard

Het aftellen is begonnen.  De opening van het nieuwe seizoen begint met een away-game naar AZ-Alkmaar. Een prachtig affiche – op een helaas fan onwaardig tijdstip- waarbij onze trouwe schare fans naar verwachting  weer massaal achter Fortuna Sittard staan. We zien daar als Fortuna SC zeer naar uit en gaan samen met Fortuna Sittard maximaal ons best doen om de uitwedstrijd(en) weer voor de vele fans mogelijk te maken.

Hoe werkt het ook alweer?
In nauwe samenwerking tussen Fortuna Sittard en Fortuna SC introduceerden we met ingang van 2018/2019 ons loyalty-programma én verruilden we het fysieke verkooppunt in het stadion voor “MijnFortuna”.  Kaarten voor het uitvak, parkeerkaarten en de supporters-bussen kunnen uitsluitend en alleen via “Mijn Fortuna” gekocht worden. Leden van Fortuna SC krijgen daarbij €5,00 korting op elke busreis. Daarbij geldt dat fans met de hoogste loyality-categorie als eerste mogen bestellen, etc.

Hoe wordt jouw categorie 2019-2020 bepaald?
Op basis van een eenmalige startbonus (exclusief voor Fortuna SC-leden die het langst lid zijn) en verzamelde loyalty-punten op basis van de bezochte wedstrijden in het vorige seizoen wordt elke fan  in een van de volgende categorieën ingedeeld: 1) Diamond, 2)  Gold, 3) Silver en 4) Bronze. Deze categorie is geldig voor het hele seizoen 2019-2020.  Fortuna Sittard zal de categorieën vanaf vrijdag 19 juli persoonlijk aan je mailen. Leden van Fortuna SC kunnen hun categorie ook terug vinden op het nieuwe Fortuna SC ledenpasje

Lidmaatschap en ledenpasje Fortuna SC 
De incasso leden zullen bemerkt hebben dat we in juli begonnen zijn met het incasseren van het ledengeld voor het komend seizoen. Leden waar de incasso niet heeft plaats kunnen vinden (omdat je ons niet geautoriseerd hebt of omdat de bank geen betalingen kan doen) zijn dus niet automatisch opnieuw lid en dienen zich te melden bij onze ledenadministratie  (ledenadmin@fortunasc.nl) of kunnen zich opgeven via de online procedure en/of bij onze stand op de open dag van Fortuna Sittard. Klik hier voor alle informatie over het lidmaatschap 2019-2020

De Fortuna SC ledenpasjes kunnen op de Open dag bij onze stand worden opgehaald. Indien je van deze service geen gebruik kunt maken zullen wij direct na de open dag je ledenpas op  het bij ons bekende huisadres sturen. Fortuniors leden zullen wij standaard hun ledenpasje toesturen, daar we ook weer een leuke verrassing voor hen aan te bieden hebben. Ben je nog geen lid, maar wil je het wel worden?: Klik hier voor alle informatie over het lidmaatschap 2019-2020

Wat is nieuw? De Clubkaart.
Vorig jaar kwamen we in aanmerking voor Clubkaart dispensatie. Dit jaar gaat dat niet, wat betekent dat het hebben van een Clubkaart (= een registratie van jouw gegevens in de KNVB database dat je Fortuna Sittard fan bent) een vereiste is om kaarten voor een uitduel (en voor risicowedstrijden thuis) van Fortuna Sittard te krijgen.

  • Seizoenkaarthouders – geen veranderingen
  • Fortuna SC-leden – geen veranderingen, de ledenadministratie zorgt voor de gratis registratie.
  • “Dagjesmensen” – hiervoor geldt een aanmelding als Fortuna SC-lid óf aanschaf Clubkaart tegen betaling.

Voeg vóór 1 augustus a.s. een pasfoto of selfie toe aan je MijnFortuna-account waar je gezicht duidelijk zichtbaar is, zonder hoofddeksels. Alle foto’s worden geautoriseerd door onze afdeling veiligheid, hierna wordt jouw account als ‘compleet’ gekenmerkt. Bij afwijzing dien je een nieuwe foto te uploaden. Indien je bij een andere BVO bent ingeschreven zul je zelf je keuze moeten maken via welke BVO je je registratie gaat doen.

Verkoopmomenten uitwedstrijden
De verkoopmomenten starten +/- 1,5 week voor de wedstrijd en worden, zodra bekend, via de website van Fortuna SC en de club gecommuniceerd. Op dag 1 start de verkoop voor Diamond-leden, dag 2 Gold-leden, etc.

De standaardprijzen voor het seizoen 19/20 zijn voorlopig vastgesteld op €15,00, wanneer een combi opgelegd wordt betaal je €9,00 (€6,00 korting. Bij alle tickets zijn servicekosten á €5,00 van toepassing, in de winterstop evalueren we opnieuw en mogelijk gewijzigd.

Bestuur Fortuna SC

De nieuwe ledenpas wordt mede mogelijk gemaakt door Peter Schols schoenmode!

 

Geef een reactie