Live radio: Achilles ’29 tegen Fortuna Sittard

Vanavond, na de winterstop, begint de tweede competitiehelft. Tenminste….als de weergoden het toelaten. In Brazilë bereikten ook mij de berichten dat we een nieuwe trainer hadden en dat er een middenvelder was gecontracteerd. En deze week werd bekend dat er een nieuwe keeper bij komt en een spits. Maar Emrah Bassan is nog niet speelgerechtigd evenals de nieuwe keeper Miguel Santos, mocht hij daadwerkelijk onze nieuwe keeper worden en (mogelijk) Sjoerd  Ars als nieuwe spits. Daarom zal trainer Sunday Oliseh het vanavond moeten doen met de “oude” selectie. Wij hebben er, zoals altijd het volste vertrouwen in.

Vanavond tegen Achilles ’29 uit in Groesbeek. De eerste wedstrijd dit seizoen werd er thuis eerst tegen een achterstand aangekeken. Boogers maakte in de 28ste minuut 0-1. In de 62ste minuut trok Jordi Briels de stand gelijk die daarna in de 70ste minuut van het veld moest met een rode kaart. In de 86ste minuut benutte Aziz Khalouta de terechte penalty en werd de eindstand op het bord dus 2-1.

Het belang van deze wedstrijd is bekend en uitvoerig besproken o.a.op dit forum. Wij gaan voor de overwinning. Zoals gewend beginnen we rond half acht met muziek, praatjes, voorbeschouwing, prognoses en de opstellingen van beide elftallen. “We” zijn vanavond Ger IJpeij en Robert Hüsken. Even voor achten nog wat clublied….en vanaf de aftrap geven onze ster-verslaggevers commentaar op en over de wedstrijd.

Om te luisteren klik je op het onderstaande icoontje , wat voor jou van toepassing is. Veel luisterplezier.