Live radio: FC Volendam-Fortuna Sittard

Allereerst mijn  excuses voor het niet kunnen uitzenden van de wedstrijd tegen Helmond Sport, afgelopen maandag. De internetprovider die voor de stream moet zorgen had ons waarschijnlijk per ongeluk uitgeschakeld. En aangezien hij na 19.00 uur’s avonds de telefoon niet meer opneemt, konden we niet uitzenden. Ik heb contact met hem opgenomen en hij heeft ons weer online gezet. Tevens heb ik nu een telefoonnummer van hem gekregen waar ik in geval van nood heen kan bellen. Nogmaals, mijn excuses.

FC Volendam, onze tegenstander van vanavond begon het seizoen als een sneltrein en pakte meteen de eerste periode. In die eerste periode wonnen ze ook in Sittard met maar liefst 0-6. In de tweede periode ging het wat minder en nu is het helemaal mis met de Volendammers. Ze staan onderaan in de derde periode met slechts twee gelijke spelen en drie nederlagen en een doelsaldo van 3 voor en 9 tegen.In de algemene rangschikking zijn ze teruggezakt naar plaats zeven met 33 punten. Elf punten meer dan ons eigen clubje. En hopelijk na vanavond nog maar 8 punten…..

Na de goede thuiswedstrijd van afgelopen maandag hopen we op een goed vervolg en uiteraard een revanche voor de thuisnederlaag van begin dit seizoen. Het team van radio Fortuna heeft er anders best zin in en zal jullie dus verslag doen van de uitwedstrijd vanuit het palingdorp in Noord-Holland. Zoals gewend begint de uitzending rond half acht met muziek en nu de carnaval nadert uiteraard “Sjeale Kàl”. Maar ook krijgt u van ons de opstellingen van beide teams te horen. Zelfs het clublied zal niet ontbreken. Als om acht uur in Sittard het Scholieren-Carnaval nog steeds volop in gang is, verzorgen Ger IJpeij en Erik Hillen vanaf de aftrap het live verslag van de wedstrijd.

Klik op een van de onderstaande icoontjes om de live uitzending te volgen.Veel plezier vanavond. en voor de komende Carnavalsdagen wens ik als echte Laammeaker iedereen : Eine Zéélige Vasteloavend.

Namens het team van Radio Fortuna SC: Ger “roepie-roepie” IJpeij

Windows Media Player

iTunes

Winamp

Real Player

VLC

Quicktime

Mobiele kanalen:

iPhone

Android